Doğum Günü

Türkiye’nin En İyi 10 Doğum Günü Fotoğrafçısı

En özel gün olan doğum gününüzden geriye sadece partinin verdiği yorgunluğun kalmasını istemiyorsanız bu yazı sizi ilgilendiriyor. Bu günün en güzel anlarını ölümsüzleştirecek, işinde profesyonel tam 10 yetenekli isimle sizi tanıştırmak istiyoruz. Bu yazıdan sonra davetli listenize bir kişi daha eklenecek!

1.Sema Korkmaz

Küçük yaşlardan itibaren fotoğraf makinesi ile haşır neşir olan Sema Korkmaz, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Fotoğraf Bölümünden mezun olarak hobisi olan fotoğrafçılığı profesyonel bir işe çevirdi. Korkmaz, son yedi yıldır doğum günü kategorisine ve konseptine ağırlık vermeye başladı. Çocuğunuzun doğum günü partisinde en doğal, en mutlu anlarını ölümsüzleştirmek için Sema Korkmazı tercih edebilirsiniz. İletişim ve portfolyo için buraya tıklayabilirsiniz. 


2.Burcu Ertur

Yaklaşık 11 yıldır doğum günü, yenidoğan gibi konseptler için çekimler yapan Burcu Ertur, oğlunuz ya da kızınızın doğum günü fotoğrafçısı olmak için doğru isim olabilir. Ertur, gerçek gülümseyişlerin, içten anların fotoğrafçılığını yapmayı seviyor. Bunu göze aldığınızda birinci yaş doğum günü partisi Burcu Ertur için çok güzel bir çalışma ortamı olacaktır. İletişim için tıklayın!


 

3.Ayşe Başak Şenoğlu

Cesaret ettim ve karşınızdayım. En güzel anlarınızı, görünmeyen gözünüz olup ölümsüzleştirmek için geldim…” Bu güzel cümleler Ayşe Başak Şenoğlu’na ait! Bu kadar iddialı cümlelerin arkasını dolduracak bir kadraja sahip olan Şenoğlu, çocuğunuzun doğum günü fotoğrafçısı olmak için aradığınız kişi olabilir! Yaptığı işleri görmek için internet sitesine bakabilirsiniz.


 

4.Başak Tuncer

Kutlanılan her yaşın kuşkusuz en önemli olanı 1. yaş doğum günü partisidir. Bu partide doğum günü fotoğrafçısı olarak Başak Tuncer size her konuda yardımcı olacaktır. Tuncer çekimlerinden, “En iyi çekilmiş anlarınız ile geçmişe baktığınızda yüzünüzde hep bir gülümseme olacak.” diye bahsediyor. Siz de özenle çekilmiş doğum günü fotoğrafları istiyorsanız Tuncer’in internet sitesine göz atarak karar vermenizi kolaylaştırabilirsiniz.


 

5.Serpil Odabaş

Serpil Odabaş’ı tanımaya kendi cümleleri ile başlayabiliriz; “Fotoğraflara dökmek istedim tek tek her güler yüzü. Onlar gülsün ben çekeyim!” Çocuğunuzun yüzünden gülümseme eksik olmadığı doğum gününde doğum günü fotoğrafçınız olarak tercih edebileceğiniz bir isim Serpil Odabaş. Odabaş’ın iletişim bilgileri ve işleri hakkında bilgi almak için tıklayın!


6.Yeşim Saraçer

Yeşim Saraçer 5 yıldır bu işin içinde. Mottosu aksesuarların değil ‘çocuğunuzun’ ön planda olması! Aynı zaman da ailenizin fotoğraflara doğal, rahat ve samimi bir şekilde yansıması da fotoğraf çekimlerindeki amaçları. Siz de bu düşüncedeyseniz, Yeşim Saraçer doğum günü fotoğrafçınız olmak için sizden haber bekliyor! Saraçer’e ulaşmak için buyrunuz.


7.Cüneyt Tomruk

Sakarya ve çevresinde çekim yapan Cüneyt Tomruk, kendi tonlarıyla doğum günü fotoğrafçınız olmak için doğru isim olabilir. Tomruk, lisede hobi olarak başladığı fotoğrafa 5 yıldır profesyonel olarak devam ediyor. Çocuğunuzun en doğal anları, kocaman gülümsemelerini ömür boyu saklamak için Cüneyt Tomruk ile buradan iletişime geçebilirsiniz.


8.Özge Deniz Üçok

Antalya’da çekim yapan Özge Deniz Üçok, bölgeye yakın yerlerde olan doğum günü sahipleri ile çalışmaya hazır! Üçok, çekimleri yaparken her çocuğun seneler sonra bile keyifle bakabileceği, tekrarı olmayan o anların her karesine ait kaliteli ve güzel fotoğraflarının olması ve her baktığında yaşananları o gün yaşanmış gibi hissetmesini istiyor. Siz de Üçok ile aynı fikirdeyseniz sitesinden iletişime geçip çalışmalarına göz atabilirsiniz.


9.Ajda Alçın

Ankara ve çevresinde iseniz Ajda Alçın sizin için mantıklı bir tercih olabilir. Uzun yıllardır bu sektörde olan Ajda Alçın, bir ailenin en önemli ve özel günlerini fotoğraflarla hatırlamaktan keyif alacakları sanatsal-estetik ürünler ortaya koymayı kendine misyon olarak belirlemiş. İletişime geçmek ve işlerini görmek için buraya tıklayın!


10.Gülşah Ekerel

Gülşah Ekerel, Türkiye’nin her yerindeki doğum günlerine neşe saçmaya geliyor! Ekerel, doğum günü konseptli çekimlerini yaparken doğum gününün yapılacağı mekandaki enerji sayesinde keyifli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirebildiğini düşünüyor. Doğum günü öncesinde aile ile özel fotoğraflar, doğum günü sırasında çocuğunuzun arkadaşları ile en güzel anlarını ölümsüzleştirmek için Ekerel’e buradan ulaşabilirsiniz!

 

Doğum günü partisinde güzel bir kare yakalanabilmesi için tabii ki süslemelere, mutluluğa ve leziz görünüme sahip bir pastaya ihtiyacınız var! Fotoğraf karelerini renklendirecek pastayı bulmak için uzaklarda aramanıza gerek yok, Ceviz Ağacı yanınızda! Ceviz Ağacı’nın hem tat hem de görüntü olarak tatmin eden pastalarına göz atmak için tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku