Doğum Günü

Erkek Çocuklar İçin Konsept Doğum Günü Pastaları

Erkek çocukları ve kız çocukları yapı olarak birbirinden farklılardır. İkisinin de ilgi alanı, hoşlarına giden şeyler çok fazla farklılık gösterir. Biz de bugün erkek çocukları için konsept doğum günü pastalarına değineceğiz. Tabii ki kızlar için de konsept doğum günü pastaları bulunuyor. Onları da sonraki yazımızda anlatacağız. Hadi o zaman artık erkek çocuklar için konsept doğum günü pastalarını konuşmaya başlayalım.

1) Superman Pastası

Büyük Görseller

Superman, dünyanın en çok tanınan çizgi film karakterlerinden birisi olmakla birlikte aynı zamanda erkek çocuklarında favori kahramanlarından bir tanesidir. Kripton’dan, dünyaya gönderilen ve gerçek kimliğini gizleyen süper kahraman, elindeki sayısız güçle birlikte çocukların hayal dünyasını zenginleştirmeyi başarıyor. Siz de eğer erkek çocuğunuz için bir doğum günü pastası arayışındaysanız Superman Pastası tam size göre.


 

2) Yeşil Dev Hulk Pastası

Büyük Görseller

Yeşil Dev Hulk’u sevmeyen bir erkek çocuğuna rastladınız mı? Belki de Marvel’ın en ünlü kahramanı diyebileceğimiz Hulk, 1962 yılından bugüne kadar hep ilgiyle takip edildi. İyileşme konusunda sınırsız bir gücü olan ve yok edilememe gücü olan Yeşil Dev yenilmezler arasında yer alıyor. Parlak yeşil renkli ve dikkat çeken görünümü bulunan Yeşil Dev Hulk doğum günü pastasına oğlunuz bayılacak!

 


 

3) İtfaiyeci Sam Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Erkek çocuklarında küçükken ilginç meslek hastalıkları bulunuyor. O yüzden biz de sürekli izledikleri İtfaiyeci Sam amcayı onların doğum gününe getirmeye karar verdik. Tadını damağınızda bırakacak lezzetiyle İtfaiyeci Sam Doğum Günü Pastası hem çocuğunuzun hem de konuklarınızın hoşuna gideceğinden emin olabilirsiniz.

 


 

 

4) Gotham Kahramanı Batman Pastası

Büyük Görseller

Yarasa adam olarak da bilinen kahraman 1939 yılından bu yana önde gelen süper kahramanlar arasında yer alıyor. Batman karakteri hem duruşuyla hem de doğaüstü bulunan güçleriyle adeta erkek çocukların sevgilisi durumunda. Çocuğunuzun doğum gününde Gotham Kahramanı Batman Pastası sizin için harika bir seçenek olacak.

 


 

5) Ege ile Gaga Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Erkek çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen bir başka çizgi film ise Ege ile Gaga’dır. Ege’nin hayal defterinde yaşadığı macerları düşününce çocuğunuzun doğum günü için seçeceğiniz pasta konusunda kararsız kalmayacaksınız deriz. Ege ile Gaga Doğum Günü Pastasını seçmeye ne dersiniz? Bu pasta sizin için harika bir alternatif olabilir.

 

 


 

6) Rafadan Tayfa Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Sıra şimdi erkek çocukların başından kalkamadığı bir çizgi filme geldi. Oğlunuzun ilgiyle izlediği Rafadan Tayfa çizgi filmini doğum günü partinize taşımak istiyorsanız hemen Rafadan Tayfa Doğum Günü Pastasından yaptırmalısınız. Oğlunuzun en özel gününde onun en sevdiği çizgi filmi pasta şeklinde sipariş vererek unutulmaz bir doğum günü yaşatabilirsiniz.

 


 

7) Jeep Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Erkek çocukların arabalara ilgisi herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bu yıllar geçse de bazı erkeklerde hiç bir zaman değişmeyecektir ve oğlunuz için yılın en özel günü geldiğinde O’nun doğum gününü de tabii ki Jeep Doğum Günü Pastası ile kutlamak ne kadar da doğru tahmin olur değil mi?

 

 

 


 

8)Şapkalı Maymun Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Maymunlar maymunlar maymunlar. Her zaman çocukların favori hayvanlarından. Hele ki bu aşırı dikkat çeken kırmızı rengiyle Şapkalı Maymun Doğum Günü Pastası sizin için harika bir seçenek olabilir. Çocuğunuzun en özel gününü eşsiz, farklı bir pasta tasarımı ile ölümsüzleştirmek oğlunuz için harika bir anı olacaktır.

 

 


 

9) Şirinler 2 Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Masmavi renkleri ile yetişkinlerin bile arada izlediği Şirinler, çocukların en sevdiği çizgi filmler arasında yer alıyor. Çocuğunuza hazırlayacağınız doğum günü için bir konsept belirlediyseniz ve bu konseptte  şirinler konseptiyse sizin için Şirinler 2 Doğum Günü Pastası harika seçim olacaktır.

 


 

 

10) Süper Fenerbahçeli Taraftar Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Erkek çocukları sanki doğar doğmaz futbola ilgili bir şekilde doğuyorlar. Genelde futbol ve taraftarlık onlar çok büyük bir tutku haline geliyor. Eğer oğlunuz Fenerbahçeliyse ona doğum gününde Süper Fenerbahçeli Taraftar Doğum Günü Pastası ile sürpriz yapmanız onu havalara uçuracaktır. Tabii ki diğer takımları tutuyorsa da o takımın pastasını yaptırmanız yine aynı etkiyi oğlunuzda yaratacaktır.

 

Çocuğunuz için oldukça özel bir gün olan doğum gününde bu yazıdaki pasta modelleri size yeterli gelmediyse veya daha fazla örnek pasta modeli görmek istiyorsanız  Ceviz Ağacı’nın diğer modellerine buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku