Genel

Yılbaşı Partinize Eğlence Katacak Yılbaşı Oyunları

Yılbaşı için tüm hazırlıklar yapıldıysa geriye sadece yılbaşı akşamının tadını çıkarmak kaldı! Yılbaşı akşamında sevdikleriniz ile birlikte güzel bir kutlama yapmayı düşünüyorsanız insanlara nasıl güzel vakit geçirteceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Bunun için de yılbaşında oynanan oyunları sizin için derledik! Yılbaşı kutlamasını ister ailenizle isterseniz arkadaşlarınızla yapın bu liste sayesinde sevdiğiniz türe göre oyunu veya oyunları şimdiden alıp hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz.

1.Tombala

35! Bende var. 4! Bende var. Bende de var! 34! Birinci çinko! Bu diyaloğu kurdurtan oyunu biliyorsunuz, tombala. Tombala, oyunu oynayanlardan kimin daha şanslı olduğunu bize gösteriyor. Herkes kağıdını seçtikten sonra çekilen sayıları can kulağıyla dinlemeli yoksa tur bitene kadar kazanma şansını kaybeder!

2.Jenga

Eğlenceli bir akşamda oynanacak oyunlar arasında Jenga da var. Jenga, denge ve sakinlik üzerine kurulu bir oyun. Bir oyuncu Jenga tahtasını çeker ve en üste koyar sıra diğer oyuncuya geçer. Tatlı rekabet ortamı oluşturmak için kaybeden oyuncu için küçük cezalar belirleyebilirsiniz. Bunları küçük kağıtlara yazıp rastgele çekilen cezayı uygulayabilirsiniz.

3.Monopoly

Paralar, ipotekler, iflaslar… Bize göre Monopoly arkadaşlar arasında oynanan oyunlar arasında zirvedeki yerini koruyor. Oyun içerisindeki alış-veriş, birlik olmalar ya da karşı karşıya gelmeler. Bu rekabete kendinizi kaptırdığınızda yeni yıl için geri sayımı bile unutabilirsiniz.

4.Trivial Pursuit

Trivial Pursuit yeteneklerin değil genel kültürün konuştuğu bir oyun. Hiç tahmin edemeyeceğiniz cevapların geleceği oyunda bazı cevaplar ortamı kırıp geçirecek! Masada oynanan oyunlar arasından sizin için seçtiğimiz bu oyun, hem eğlendirip hem de genel kültürünüzü bir üst seviyeye çıkaracak.

5.Katil Kim

Kalabalık ortamların olmazsa olmazı Katil Kim, en eğlenceli yılbaşı oyunları arasındaki yerini alıyor! Sözlü olarak oynanan bu oyunda kağıtlara katil, kahin ve halk yazılır. Kahinin görevi katilleri bulmak, katilin görevi ise herkesi oyun dışı ederek oyunu kazanmak! Bu eğlenceli oyun, sevdikleriniz ile geçireceğiniz yılbaşı akşamına renk katacaktır.

6.Twister

Gençlerin ağırlıkta olduğu bir yılbaşı partisinde hangi oyun geceyi canlı tutabilir söyleyelim; Twister! Çark dönsün veee kırmızı el! Mavi ayak! Twister sizi ve sevdiklerinizi şekilden şekile sokarak eğlencenin dozunu arttıracak. Oyun boyunca dengesi bozulup düşenlere gülecek ve hiç bilmediğiniz kadar esnek olan arkadaşlarınıza şaşıracaksınız. Arka fonda eğlenceli bir müzik ile adeta Görevimiz Tehlike’deki soygun sahnesi gibi gerilim yakalayabilirsiniz.

 

Sizin için yılbaşı akşamında oynayabileceğiniz birbirinden eğlenceli oyunları sıraladık. Listede bulunan oyunları oynarken karnınız guruldayabilir, enerjiniz tükenebilir. Bu durumda oyunları oynadıktan sonra Ceviz Ağacı’nın leziz yılbaşı çikolatalarından yiyerek kendinize gelebilirsiniz! Bu güzel çikolataları atıştırdıktan sonra oyun zevkiniz ikiye katlanacak. Ne demişler: Tatlı yiyip tatlı oynayalım!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku