Genel

2020 için En Güzel Doğum Günü Konseptleri

Son yıllarda doğum günleri hazırlıkları için organizasyon şirketleri ile anlaşılıyor ya da insanlar dükkan dükkan kafalarında seçtikleri doğum günü konseptine uygun malzemeleri bulmak için geziniyor, misafirlere ve doğum günü sahibine unutamayacakları bir gün yaşatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Güzel bir doğum günü partisi yapmak için karın ağrıları çekmeye hiç gerek yok! Bunun için yapılması gereken ilk şey, partinin konseptini seçmek. Geri kalan ise malzemeleri bu konsepte uygun bir şekilde bir araya getirmek. Bu amaçla sizin için 2020 yılında en gözde olacak doğum günü konseptlerini bir araya getirdik. Aşağıya kaydırmaya devam ederek fikir edinebilirsiniz.

Gökkuşağı veya Unicorn Teması

Yaş fark etmeksizin dünya çapında büyük bir sevgiyle karşılanan unicornlar, doğum günü konsepti olarak oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Kimi parti sahipleri unicornun yanında gökkuşağı temasını da kullanarak rengarenk, tatlı bir parti hazırlarken, kimi parti sahipleri ise gökkuşağını tek başına kullanıyor. Partinizi renklendirmek için balonları birleştirerek kocaman bir unicorn veya renkli tüller kullanılarak duvara kocaman bir gökkuşağı yapabilirsiniz! Partinize uygun olarak gökkuşağı veya unicorn esintili bir pasta seçimi yaparsanız her şey dört dörtlük olmuş olur.

 

Uzay Teması

Star Wars’un etkisi ile büyükleri, gizemli görünümü ile de küçükleri etkileyen uzay, doğum günlerinde de oldukça yaygın kullanılan konseptlerden birisi. Özellikle mavi ve siyah tonlarının yer aldığı uzay teması, gri balonlar ve kartondan roket yapımı ile daha başka bir boyuta taşınıyor! Uzay temalı partilerin olmazsa olmazı ise Star Wars veya uzay temalı doğum günü pastası!

 

Prenses Teması

Oldukça klasik bir tema olan prenses teması, kız çocuklarının en hoşuna giden temalardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu özel günde kızınızı mutlu etmek istiyorsanız prenses temasını seçmenizi öneririz. Prenses temasının güzel yanlarından birisi de oldukça klasik bir tema olduğu için temaya uygun birçok malzeme bularak hazırlıklarınızı eksiksiz yapabilecek olmanız.

 

 

 

Süper Kahraman Teması

Son yıllarda gişe rekorları kıran süper kahraman filmleri, büyük küçük demeden birçok kişinin hayranlığını kazanmış durumda. Özellikle genç erkek kitlesinin ilgi gösterdiği süper kahraman tayfasında Spiderman, Deadpol, Batman, Hulk ve daha niceleri bulunuyor.

 

 

 

Tek Renk Teması

Youtube videolarının konsepti olduktan sonra doğum günlerinde de sıklıkla kullanılmaya başlanan tek renk temaları, göz yormadığı takdirde hoş bir görünüme sahip oluyor. Tek renk temalarını seçen kız çocuklarında genellikle pembe, erkek çocuklarında ise genellikle mavi rengi kullanılıyor.

 

Meslek Teması

Özellikle Instagram’da yaygın bir şekilde satışları yapılan meslek temalı hediyeliklerin yanı sıra, doğum günü partileri de mesleklere göre şekillenmeye başladı. Doktor, mühendis, hukukçu ve daha nice mesleklere özel konseptler yapılarak doğum günleri kutlanıyor.

 

 

Teknoloji Teması

Günümüz teknoloji devri; haliyle her yerde sevimli emojilere ve teknolojik aletlere rastlıyoruz. Özellikle ‘Teknolojisiz yaşayamam’ diyenlerin tercih edebileceği teknoloji doğum günü partisi teması, temaya uygun komik pasta seçimi ile farklı bir boyut kazanabilir.

 

 

Yarış Arabası Teması

Özellikle erkek çocuklarının ilgisini çeken yarış arabaları, doğum günü konsepti olarak kurtarıcı nitelikte! Hız ve araba tutkunları için de tercih edilebilecek olan yarış arabası teması, konsepte uygun doğum günü pastası da seçerek partinin  tam anlamıyla hazır olmasını sağlayabilirsiniz.

 

 

Sevimli Hayvanlar Teması

Hayvanları kim sevmez ki? Doğum günü partisini daha da sevimli bir hale getirmek için hayvanların yer aldığı bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Kartonlara çizilen veya cupcakeleri süsleyene hayvan motifleri sayesinde konseptinizi tamamlayabilirsiniz.

 

2020’nin popüler olacak doğum günü konseptlerine ve konsepte uygun örnek pastalara da göz attıktan sonra son kararı vermek için Ceviz Ağacı’nın diğer pastalarına da buradan göz atabilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku