Genel

En Tatlı Yılbaşı Hediyeleri ile Sevdiklerinizi Şımartın!

Yılın yeni başlangıçlar için en uygun zamanı bir kez daha geldi çattı. Yeni yıla sevdikleriniz ile birlikte girmeyi planlıyorsanız veya yeni yıla girerken sevdiklerinize küçük hediyeler vererek mutlu etmek istiyorsanız sizin için bir rehber hazırladık! Okumaya devam ederek el yapımı yılbaşı hediyeleri veya satın alabileceğiniz hediye fikirlerine göz atabilirsiniz!

Satın Alabileceğiniz Hediye Fikirleri:

Kadınlara Özel Hediye Fikirleri:

1.Çikolatayı sevmeyen var mıdır? Özellikle de kadınların çikolatayı ne kadar sevdiğini biliyorsunuzdur. Öyleyse yılbaşında neden bir kutu çikolata hediye etmeyesiniz? Haydi, birbirinden güzel ve leziz yılbaşı çikolataları için hemen Ceviz Ağacı’nı ziyaret edin! 

2.Kışın en çok ihtiyacımız olan aksesuar şapka. Karşınızdaki kişiyi düşündüğünüzü gösteren, sıcacık bir hediye arıyorsanız kışın kullanılacak şapkalara göz atabilirsiniz.

3.Yeni bir yıl demek hayatta açılan koskoca yeni bir sayfa demek. ‘Bir kitap okudum hayatım değişti’ cümlesini duymanızı sağlayacak, önceden okuyup da hoşunuza giden bir kitabı hediye ederek belki de bu büyük değişimi hediye verdiğiniz kişiye yaşatan kişi olursunuz.

4.En olmayacak ortamı bile romantikleştirmeyi ve insanları sakinleştirmeyi başaran mumlar yılbaşı hediyeleri olarak da tercih ediliyor! İster kokulu ister kokusuz seçeceğiniz mumlar ile hediyeyi vereceğiniz kişinin yeni yıla huzur dolu bir başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz.

5.Yılbaşı denildiğinde hangi renkler aklınıza geliyor? Kırmızı, beyaz, yeşil… Ve tabii ki bolca sim! Bir kadına yılbaşında alabileceğiniz hediyelerin başında bu renklere sahip ojeler geliyor. 

Erkeklere özel hediye fikirleri:

1.Anne kurabiyesini özleyen erkeklere verilebilecek en güzel yılbaşı hediyesi Ceviz Ağacı’nın yılbaşı kurabiyeleri olabilir! Noel babalı, yılbaşı ağaçlı, ren geyikli, kar taneli leziz ve hoş görünümlü yılbaşı kurabiyeleri sayesinde ağızların tatlanmasını sağlayabilirsiniz.

2.Kışın soğuklardan korunmak için güzel ve şık bir atkı oldukça işlevsel bir hediye tercihi olur. Karşınızdaki kişinin en sevdiği renklerden yapılmış bir atkı satın almak hem oldukça düşünceli hem de zahmetsiz bir hediye!

3.Futbol meraklıları için mükemmel bir hediye arıyorsanız hediye arayışlarına son verebilirsiniz! Fanatik erkeklere özel, sıradan olmayan, değişik yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız tuttuğu takımın maçına bilet alabilirsiniz.

 4.Yılbaşı temalı ürünler mağazalarda yerini aldığına göre siz de hediye fikri olarak onlardan faydalanabilirsiniz! Yılbaşı temalı bir çorap, yüzlerin gülmesini sağlayacak eğlenceli bir hediye tercihi olabilir.

5.Güzel kokulu bir parfüm ile hediyeyi vereceğiniz kişinin mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. İnsanların her ‘Bu güzel koku nereden geliyor?’ diye dönüşü için size teşekkür edileceğine eminiz. 

Eğer kişiye özel değil de kurumsal yılbaşı hediyeleri fikirlerine ihtiyacınız varsa bunun için de bir fikrimiz var; Yılbaşı sepeti! Yılbaşı sepetinin içeriğine istediğiniz gibi karar verebilirsiniz; çikolatalar, kuruyemişler, içecekler, abur cuburlar… Tercihinizi çikolata dolu bir yılbaşı sepetinden yana kullanıyorsanız, Ceviz Ağacı’nın %100 doğal kakaodan hazırlanan çeşit çeşit çikolatalarından oluşan yılbaşı sepetlerine mutlaka göz atmalısınız.

Ellerinizle Hazırlayabileceğiniz Hediye Fikirleri:

1.Bir yeni yıl partisi düzenliyorsanız ve davetlilerinize minik hediyelikler hazırlamak istiyorsanız küçük karton hediye torbalarını süsleyebilirsiniz! Dilediğiniz gibi süslediğiniz torbanın içine yılbaşı şekerlemelerinden koyabilirsiniz.

 

 

2.El yapımı hediyelerin hepsi özeldir ancak ellerinizle hazırlayacağınız bir yılbaşı kartı işleri daha da güzelleştirebilir. Hazırladığınız karta çizimler yapabilir, notlar yazabilirsiniz.

 

 

3.Örülmüş bir atkı – bere ikilisi kışın sevdiklerinizi sıcak tutmanın yanı sıra onlara ne kadar değer verdiğinizin de bir kanıtı niteliğindedir. 

Yeni yıla sevdikleriniz ile birlikte girecekseniz güzel bir pasta keserek kutlama yapabilirsiniz. Ceviz Ağacı’nın birbirinden sevimli yılbaşı pastası modellerine göz atmak için hemen tıklayın!

Büyük Görseller
Büyük Görseller

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku