Doğum Günü

Hemen Kullanabileceğiniz En Güzel Doğum Günü Davetiyeleri

Sevdikleriniz ile birlikte bir doğum günü kutlaması yapmayı düşünüyorsanız hazırlıklar başlasın! Yapılacaklar listesinin başındaki madde belli; davetlileri ayarlamak. Bu özel gününüzde kimleri yanınızda istediğinize karar verdikten sonra davetlilerinizi partiden haberdar etmek için eski usulleri kullanmak isterseniz veya daha kolay bir yol olan dijital ortamda dağıtımını yapacağınız bir davetiye hazırlayabilirsiniz. Davetiye hazırlama işi gözünüzde büyüyorsa, sizin için hazırladığımız boş davetiye tasarımlarını kullanabilirsiniz. Eğer ki davetiyeniz el emeği olsun istiyorsanız, onun için de birkaç önerimiz var!

Kız Çocukları İçin Doğum Günü Davetiyeleri Örnekleri:

Minnie Mouse birçok kız çocuğunun en sevdiği karakterler arasında yer alıyor. Minnie Mouselu bu doğum günü davetiyesi pembe ve altın rengi simli görünümü ile oldukça göz alıcı. Minnie Mouse simgesinin altındaki boş alana doğum gününün nerede olacağını ve istediğiniz diğer bilgileri yazabilirsiniz.

 


 

Kız çocuklarının Karlar Ülkesi filmininin baş karakteri Elsa’ya karşı hayranlık duygusu beslediğini ebeveynler biliyordur. Beyaza dönük sarı örgülü saçları ve güzelliği ile kız çocuklarının oldukça sevdiği Elsa karakteri, doğum günü partilerinin konsepti, kostümü, oyuncağı olarak da karşımıza çıkıyor. 

 


 
 
Deniz kızları ve denizin altındakiler oldukça büyüleyici, değil mi? Kız çocuklarının özellikle ilgi gösterdiği deniz kızları, doğum günü kartlarında da yer alıyor. Genç sınıfa alınabilecek çocuklar için kullanabileceğiniz doğum günü davetiyesi, renkleri ve çizimleri ile oldukça hoş görünüyor.

 


 

 

Son yıllarda özellikle popülerleşen İskoçya’nın geleneksel hayvanı unicornlar, doğum günü davetiyelerinde yer alarak davetiyeyi sevimli bir hale dönüştürüyor. Sevimli unicornun altındaki boş kısma parti ile ilgili bilgileri istediğiniz gibi yazarak davetiyeyi özel bir hale getirebilirsiniz.

 


 

Çocuğunuz daha küçük bir yaş aralığında yer alıyorsa, sevimli anne arı ve sevimli yavrusunun yer aldığı davetiyeyi kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizin yer alacağı parti ile ilgili genel bilgileri davetiyeye yazarak onları bilgilendirebilir ve böylesine hoş bir davetiye ile onları partiye davet edebilirsiniz.

 

 

Erkek Çocukları İçin Doğum Günü Davetiyeleri Örnekleri:

Erkek çocukları bir şeyleri yıkıp daha sonra da tamir etmeyi severler; bu sevgilerini doğum günü partisi davetiyesinde de göstermek ister misiniz? Anaokulu veya ilkokul seviyesindeki çocuğunuz için kullanabileceğiniz davetiye, inşaat aracı ve uyarı levhalarını içeriyor.

 


 

Çocuğunuz süper kahramanlardan hoşlanıyorsa doğum günü partisi için en doğru seçimlerden biri de üzerinde süper kahramanların bulunduğu bir davetiye tasarlamak. Hulk, Iron Man ve Kaptan Amerika’nın yer aldığı davetiye, çocuğunuzun da çok hoşuna gidecek.

 


 

Küçük yaşlarda uzayın bazı çocuklar için ne kadar ilgi çekici olduğunu biliyorsunuzdur. Eğer çocuğunuz uzay meraklılarındansa ona uzay temalı bir doğum günü partisi hazırlamanın yanı sıra uzay temalı davetiye de hazırlayabilirsiniz.

 


 

 

Hayvanlar aleminin sevimli üyeleri ile doğum günü partinizi daha da sevimli hale getirebilirsiniz. Tilkiler, ayı ve baykuşların yer aldığı davetiye, davetlilerin de gördüklerinde içini ısıtacak bir tasarıma sahip.

 

 

 

El Emeği Hazırlayabileceğiniz Doğum Günü Davetiyeleri Örnekleri:

Davetiyenizin sevimli olmasını istiyorsanız bu model tam size göre! Kartonu üç kare alt alta gelecek şekilde kesin ve ortadaki kareyi örtecek şekilde iki kare parçasını katlayın. Ortadaki kareye doğum günü bilgilerini yazın ve dışta kalan kareleri sevimli bir canavar gibi süsleyin. 

 


 

Hayvan motifli davetiye hazırlamak istiyorsanız rengarenk el işi kağıtlarını zarf haline getirin. Zarf haline gelen el işi kağıtlarının üzerine istediğiniz hayvanın çizimini yapın ve davetiyeniz hazır!

 

 


 

Davetiye tasarımında abartıya kaçmak istemiyor ve sadelikten yanaysanız, klasik zarf davetiyeleri tercih edebilirsiniz. Zarf haline getirdiğiniz saman kağıtlarının üstünü isterseniz süsleyebilir isterseniz sadece davetlinin adını yazabilirsiniz.

 

Davetli listesini ve davetiyeyi hazırlama işi tamamlandıysa şimdi sırada doğum günü için pastayı seçmekte! Davetiyeniz gibi güzel bir pasta seçebilmek için Ceviz Ağacı’nın birbirinden farklı doğum günü pastalarına buradan göz atabilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku