Genel

Evde Yapılacak Yılbaşı Partisi için Öneriler

Evde yılbaşı partisi nasıl yapılır?” diye soruyorsanız size yardımcı olacak birkaç fikrimiz var! Malum, yeni yıla nasıl girerseniz tüm yılın öyle geçeceğine inanılıyor. Bu nedenle yeni yıl için sevdikleriniz ile birlikte evde yılbaşı partisi düzenlemeyi düşünüyorsanız ve davetlilerinizin tüm yıl boyunca konuşacağı bir parti istiyorsanız yapmanız gereken basit, yazıyı okumaya devam etmek!

1.Klasik Noel Partisi

Yılbaşı konseptlerinden ilki, filmlerden sürekli izlediğimiz ve bu nedenle de çok tanıdık olan Noel teması. Fırında elma gibi kızarmış hindinin kokusu tüm eve yayılmış, özenle seçilmiş süsler çam ağacınıza muazzam bir görüntü vermiş, loş ışığın hakim olduğu evinizde en güzel yılbaşı şarkıları çalıyor, davetlilerle önce yemeğin daha sonra da atmosferin tadını çıkarıyorsunuz. Yalnız küçük bir uyarı; atmosferin büyüsüne kapılıpda  geri sayımı zamanında yapmayı sakın unutmayın!

2.Hediye Zarı Partisi

Davetliler herkese verebileceği bir hediyeyi özenle seçer ve gece sonuna kadar hediyeyi saklı tutar. 00:00’dan sonra herkes hediyesini yanına alır ve bir halka oluşturulur. El yapımı bir çizelgede sayılar ve yönlendirmeler bulunur. Yönlendirmeler ise şöyledir;

1- Hediyen sende kalsın.

2-İstediğin kişiyle hediyeni değiştir.

3-Herkes solundakine hediyesini versin.

4-Herkes sağındakine hediyesini versin.

5-Hediyen sende kalsın.

6-İstediğin kişiyle hediyeni değiştir.

Herkes zar attıktan sonra çıkan sonuçlara göre hediyeler dağıtılır ve açılır. Böylece unutulmayacak bir hediyeleşme anı yaşanır.

3. Bu Ses Evde Partisi

Yarışma için jüriler birkaç gün önceden belirlenir. Sunucumuz konuşmasını ciddiyetle hazırlar ve yarışmacılar söylemekte başarılı olduğu şarkıları seçer. Her şey hazırlandıktan sonra da sırayla yarışmacılar salonun ortasında performanslarını sergilerler. Jüri kararıyla birinci olan yarışmacıya ortaklaşa alınan hediye verilir. Kim bilir belki de çok önemli bir sesi sıcak yuvanızın salonunda keşfedersiniz ve bu sayede de bundan sonraki kutlamalarda şarkı söyleyecek kişiyi seçmek zor olmayacaktır.

4.Maskeli Balo Partisi

El emeği maskeler, özenle seçilmiş kostümler… Misafirlerinizle gece sonuna kadar gizem dolu bir partiye hazır mısınız? Gecenin sonunda partinin prensi ve prensesini belirleyerek aranızdaki tatlı rekabetin dozunu bir miktar arttırabilirsiniz. Bu geceye özel kendinize farklı isimler bulup olayları daha da farklı hale getirip yılbaşı partisinin keyfini çıkarabilirsiniz.

5.Telefonsuz Yılbaşı Partisi

Tüm yıl boyunca elimizden düşürmediğimiz telefonları bu güzel günde kenara bırakıp yıl boyunca yaşadığımız şeylerden bahsetmek mi? Bizim kulağımıza çok hoş geliyor! Nerede o eski yılbaşı zamanları dedirtmeden o mutlu yılbaşlarını yaşattıracak bir parti konsepti. Konuşmalar sırasında gülmekten ağzınızın yorulacağı, zaman zaman duygulanacağınız bir gece yaşamaya hazır olun. Şimdiden anlatacağınız hikayeleri düşünseniz iyi olur!

 

Böyle güzel konseptlerin uygulanacağı bir gecede leziz bir yemek olmazsa olmaz. Bu konuda yapılacak şey belli; Ceviz Ağacı’nın yılbaşı menülerine göz atmak! Sevdiklerinizle mutlu yıllar dileriz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku