Doğum Günü

En Güzel Doğum Günü Organizasyonu Fikirleri

Yılda bir kere kutladığımız doğum günümüzde abartıya kaçmak bizim de hakkımız öyle değil mi? Özenle hazırlanmış bir doğum günü partisi yapmak… Kim istemez ki böyle bir şeyi! Bu yazıyı okuduktan sonra tek ihtiyacınız malzemeleri temin etmek için evden çıkmak ve partiyi yetiştirmek. İşte size bu konuda yardımcı olmak için birbirinden güzel, birbirinden özel doğum günü organizasyon fikirleri:

Süper Kahramanlar ve Süper Kötüler Konsepti

Eğer siz de partide kötülerin azalmasını istiyorsanız hemen bir süper kahraman kostümü edinmelisiniz. İyiler tarafında Spiderman, Ironman, Batman varken kötüler takımında Joker, Thanos, Yeşil Cin olabilir. Bayağı çekişmeli bir mücadele olacak gibi duruyor! Bu konsept katılımcılar içerisinde küçük çaplı bir kedi ve fare oyununa dönebilir ve kazanan taraf ödül olarak pastadan büyük bir dilim kapabilir. Bol fotoğraf çekimi ile hatıralardan çıkmayacak bir doğum günü partisi organizasyon fikri!

Safari Konsepti

Dürbünü eline al ve etrafta aslan var mı diye hemen bakmaya başla çünkü bu doğum günü partisi organizasyon fikri birazcık tehlikeli! Safari konsepti sizi gerçekten de doğal yaşamın içinde hissettirecek. Dikkat edin! Sanırım aslanlar pastayı avı olarak görüyor… Bu konsepte size sarı tonları ve peluş safari oyuncaları eşlik edebilir. Pasta olarak da safari aracı figürlü bir pasta hiç fena bir tercih olmaz. 

Bilgisayar Oyunu Konsepti

Misafirlerinizi bulmaca oyunu ile karşılamak ve eğlencenize ortak etmek istiyorsanız bu doğum günü partisi organizasyon fikri tam size göre. Davetlileriniz partinizde kendilerini bilgisayar oyununda hissedecek! Akıllıca ayarlanmış yönlendirmeler, oyun benzeri görüntüler sayesinde arkadaşlarınızın bu yılki gözdesi siz olabilirsiniz. Davetliler uzun süre doğum günü partinizin ne kadar başarılı olduğunu konuşacak. Ayrıca kaybedenler de kol bozuk diye bahane bulamayacaklar.

Değiş-Tokuş Konsepti

Biraz kafa karıştırıcı olan bu doğum günü partisi organizasyon fikri aslında çok eğlenceli! Konsepte göre gelen misafirler doğum günü partisi bitene partide anlaştığı biri ile rolleri değişiyor. Böylelikle herkes birbiriyle rollerini değiştirecek ve ortaya kahkaha atmaktan yorulacağınız bir doğum günü partisi çıkacak!

Dinozor Konsepti

Hepimiz o meşhur Jurassic Park serisini biliriz; kimimiz korkar kimimiz de maceraya atılmak için hazırda beklerdik. Siz de maceraya atılacak olanlardansanız bu doğum günü partisi organizasyon fikri sizi cezbedebilir. Davetlilerin hepsinde dinozor kostümü mü? Kulağa ilgi çekici geliyor değil mi? Tam size göre bir doğum günü partisi! Hayalini kurduğunuz sahneleri canlandırabileceğiniz kocaman bir gün.

Moda Konsepti 

Herkesin içinde bir tasarımcı yatar. Ama kimin içindeki tasarımcı daha iyi? Arkadaşlarınızın arasında bunu bulmak çok eğlenceli olacak. İhtiyacınız olan tek şey klasik, düz tişörtler ve bir makas! İstediğiniz gibi şekil verdiğiniz ve 1. olmak için uğraştığınız zorlu mücadelenin sonunda güzel bir pasta ve çok sevgili rakipler bir sonraki doğum günü partiniz için sabırsızlanacak!

Konsept seçmek sizi zorladıysa pasta seçerek rahatlayabilirsiniz! Ceviz Ağacı’nda pasta seçmek çok kolay çünkü her zevke uyacak bir pasta modeli bulmak mümkün. Konseptinize en uyacak pastayı bulabilmek için tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku