Doğum Günü

Doğum Günü Hediyeleri / Sürprizleri

Doğum günü partilerinin olmazsa olmazı tabii ki doğum günü hediyeleri! Hediye verdiğimiz insanı ne kadar tanıdığımız ifade etmenin en güzel yolu olsa gerek. Doğum günü hediyeleri için saatlerce düşünmenize gerek yok! Yazıda okuyacağınız birkaç tüyo sayesinde doğum günü hediyesini kolayca seçebilirsiniz. Bu sayede hem zamandan kazanacaksınız hem de ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyacaksınız.

Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler/Yapılabilecek Sürprizler:

Doğum günü hediyelerinde önemli olan iki nokta var;  kuşkusuz birbiriniz için özel bir şey olması ve partnerinizi yansıtması. Eğer minimalist şeylerden hoşlanan bir kız arkadaşınız varsa kocaman ayıcık almak onun hayallerindeki doğum günü hediyesi olmayabilir. Bunu yansıtmaz ama emin olun başarısız hediyenizi unutmayacaktır. Peki kız arkadaşınıza nasıl bir hediye alarak ona sürpriz yapmalısınız? 

1.Kız arkadaşınızı duygulandırmanın zor olduğunu düşünüyorsanız bu hediye onu mutluluktan gözyaşları içinde bırakacaktır! Kız arkadaşınız ile sizin en özel ve ilk anlarınızın bulunduğu konumları haritadan bularak kalp şeklinde kesin ve ikiniz için unutulmayacak manevi bir hediye hazırlayın.

2.Bazı şarkılar vardır ki dinlediğinizde sevdiğiniz kişi aklınıza gelir; onunla yaptığınız etkinlikler, kahkahalarınız, üzüntüleriniz, eğlenceleriniz… Sevdiğiniz kişiyi düşünmenizi sağlayan şarkıları bir CD’de toplayıp bu CD’yi sevgilinize vermeye ne dersiniz? Bu sayede o da hakkında ne düşündüğünüzü tam anlamıyla bilebilir.

3.Kız arkadaşınızın ağzını açık bırakacak bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız malzemeleri almaya başlayın; pembe veya kırmızı renk balonlar, romantik süslemeler, mumlar! Odanın her yanını balonlar ile doldurun ve masadaki pizzanın yanına da mumları koyarak kız arkadaşınıza unutamayacağı bir sürpriz yaşatın!

4.Kız arkadaşınıza ellerinizle yaptığınız kalp şeklindeki kurabiyeler mi? İşte kadınlar bu tür emek gerektiren sürprizlere bayılırlar! İnternetten bulacağınız basit ve pratik bir kalp kurabiye tarifi ile kurabiyeyi hazırlayabilir ve kız arkadaşınızı dünyanın en mutlu kadını yapabilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler/Yapılabilecek Sürprizler:

Her zaman erkeklere hediye almanın zor olduğu düşünülür ancak bir kişiyi gerçekten tanıdığınızda ona hediye alma olayı zevkli bir hal alır. Erkek arkadaşınızın ihtiyacı olan bir şeyi, beğenebileceği bir şeyi veya manevi bir hediyeyi ona verebilirsiniz. 

1.Erkek arkadaşınız isterse spor yapsın isterse yapmasın spor ayakkabı her zaman güzel bir hediye tercihidir. Erkekler rahat olmayı severler ve erkek arkadaşınıza alacağınız rahat ve şık bir spor ayakkabı onu oldukça mutlu eder.

2.Yoğun iş temposuna sahip bir partnere sahipseniz ona verebileceğiniz en doğru hediye masaj seansı olabilir! Masaj seansı sonrası üzerindeki tüm yükü atan erkek arkadaşınız sizinle çok daha huzurlu bir şekilde vakit geçirir.

3.Kimilerine göre erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer. Bu tezin doğruluğuna inanıyorsanız bir akşam erkek arkadaşınıza doğum günü için en sevdiği ve özlediği yemekleri yapıp şık bir masa hazırlayarak sürpriz yapabilirsiniz.

4.Abartıdan hoşlanmayan bir erkek arkadaşınız varsa doğum gününde büyük hediyeler almak yerine sabah kalkıp tuvalete gittiğinde aynada onu karşılayan kalp şeklinde yapıştırılmış post-itler ile doğum gününü kutlayabilirsiniz.

Anne-Babaya Alınabilecek Hediyeler/Yapılabilecek Sürprizler:

En önemli hediye seçimi tabii ki ateşiniz çıktığında sabaha kadar size bakan anne babanıza! Ebeveynler onlara verilecek hediyelere güzel veya çirkin olarak değerlendirme yapmazlar ancak yine de onlara kendilerini özel hissettirmek için bu güzel imkanı kullanarak onları mutlu edebilirsiniz.

1.Yıllarca sizin için kendinden ödün veren anne babanızın doğum günü için güzel bir fikrimiz var; seyahat! Annenizin veya babanızın doğum günü için onlara çift olarak veya ayrı ayrı seyahat planı yaparak ikinci baharı yaşatabilirsiniz.

2.Anneniz klasik bir Türk annesiyse ve saatlerini mutfakta geçiriyorsa onun için ellerinizle çok manidar bir hediye hazırlayabilirsiniz. Alacağınız beyaz bir önlüğe elinizin izini basarak renklendirin ve önlüğün önüne ‘Gelmiş Geçmiş En İyi Anne’ yazın!

3.Ebeveynlerinizin güzel vakit geçirmesini istiyorsanız onlara kendilerine ait mini bir orman yapabilirsiniz. Alacağınız bitkileri evin en güzel köşesine yerleştirin ve ebeveynlerinize zamanlarınızı güzel bir şekilde geçirme imkanı verin.

4.Duygusal bir hediye vermek istiyorsanız bu fikir işinize yarayabilir. Çocukluk fotoğraflarınızdan başlayarak günümüze kadarki fotoğraflarınızı kronolojik sıraya göre güzel bir albüme koyun ve fotoğrafların altına notlar yazarak hediye edin. 

Yukarıdaki fikirlerden birini seçtiyseniz şimdi de sıra leziz bir pasta seçmekte! En leziz pastaların adresi olan Ceviz Ağacı’nın birbirinden hoş tasarıma sahip pastalarından birini seçerek sevdiklerinizi daha da mutlu edebilirsiniz. Ceviz Ağacı’nın pasta modellerine göz atmak için tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku