Genel

En Güzel Kutlamalar için Yılbaşı Kartları

Tebrik kartı kullanmayalı uzun yıllar olduysa ve nostaljik bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız yılbaşı kartları burada devreye giriyor! Yılbaşı kartlarını ister ellerinizle hazırlayabilir isterseniz de hazır kartları kullanabilirsiniz. Peki yılbaşı kartı örneklerini nerede bulacaksınız? Tabii ki bu yazıda! En güzel yeni yıl kartlarına göz atmak için okumaya devam edin!

1.Kar Tanesi İşlemeli Yılbaşı Kartı

Yeni yıl denince akla ilk gelen şeylerden biri de kar taneleridir! O halde yılbaşı kartlarını hazırlarken kar tanesi motifini neden kullanmayasınız? Kartın üzerine kar tanesi çizerek iplikle üzerinden geçebilirsiniz.


 

 

 

 

2.Bol Çizimli Yılbaşı Kartı

Senelerdir sakladığınız çizim yeteneğinizi göstermek için daha uygun bir zaman olamaz! Boş bir kartın içini çizimler ile doldurarak yılbaşı kartını hazırlayabilirsiniz. Yılbaşı kartı yapımı biraz zahmetli olacak olsa da sevdiklerinizin yüzünü gülümsetmek için buna değer!


 

 

 

 

3.Hediye Paketli Yılbaşı Kartı

Yapımı zor gibi görünen ancak oldukça kolay bir yılbaşı kartı ile karşınızdayız! Çizeceğiniz dört kutu ve kısa bir ipi süs olarak yapıştıracağınız bu yılbaşı kartı sevdiklerinize vermek için çok hoş bir hediyeye dönüşecektir!


 

 

 

4.Düğmeli Yılbaşı Kartı

Yenı yıl kartı hazırlamak için pahalı malzemeler almanıza gerek yok; süslemeler için evde ne varsa onu kullanabilirsiniz! Beyaz kartonun üzerine düğmeleri yapıştırarak hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.


 

 

 

 

5.Kurdeleli Yılbaşı Ağacı Yılbaşı Kartı

Kartınız yeni yıl havasını taşısın istiyorsanız yılbaşı ağacına yer verebilirsiniz. Yılbaşı ağacınızı yapmak için dışarıdan topladığınız küçük ağaç dallarını kullanabilirsiniz. Ağaç dallarının üzerini kurdele ile geçerek ağaç görünümü elde edebilirsiniz.


 

 

 

6.Gazete Kağıdından Yılbaşı Ağaçlı Yılbaşı Kartı

Yılbaşı ağacı yapma konusunda kararlıysanız sizin için bir yılbaşı ağaçlı yılbaşı kartı fikrimiz daha var! Gazete kağıdını yılbaşı ağacı gibi keserek kartınıza yapıştırın ve sevdikleriniz için altına sevimli notlar düşün.


 

 

 

 

7.Kardan Adam Yılbaşı Kartı

Sevimli bir yılbaşı kartı yapmak istiyorsanız kardan adam motifini kullanmanızı öneririz. Kardan adamın yüz ifadesini istediğiniz gibi çizebilir ve düğmeleri ile atkısını istediğiniz renklerde kullanabilirsiniz!


 

 

 

 

8.Kurabiye Adam Yılbaşı Kartı

Sevimli kartlara başlamışken kurabiye adamlı yeni yıl kartından bahsetmezsek olmaz! El ele tutuşan üç kurabiye adamı çizin, süsleyin ve kesin. Kestiğiniz kurabiye adamların iki tanesini kartınıza yapıştırın. Bu sayede kart açıldığında bir tanesi havada durur. 

 

 

 

 

Kartları hazırladıktan sonra kartlarla birlikte hediye de göndermek istiyorsanız bu konuda da yardımcı oluyoruz! Ceviz Ağacı’nın sevdikleriniz için özel olarak hazırladığı yılbaşı hediyelerine bakın ve en hoş hediyeleri seçerek mutlu olmalarını sağlayın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku