Doğum Günü

Pasta Modellerimize Bir de Böyle Bakın!

Sevdiklerinize sevdiğinizi göstermenin bir sürü yolu var. Bu yollardan biri de pastalar! Doğum günlerinde alınan pastaların yanı sıra özel veya sıradan günlerde sırf sevdiklerinizi mutlu etmek için aldığınız pastalar olabilir. Düşünceli olmanız güzel bir şey ancak pastanın görüntüsünün ve lezzetinin güzel olması da önemsemeniz gereken detaylar. Ceviz Ağacı’nda pastalar isteğinize göre titizlikle tasarlanıyor ve hazırlanıyor. Böylece zahmetsiz bir şekilde sürprizinizi hazırlarken, sevdiklerinizi de mutlu etme imkanına sahip oluyorsunuz. Pasta seçimi konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, Ceviz Ağacı’nın birbirinden leziz ve güzel tasarıma sahip pastaları arasındaki seçimlerimize göz atabilirsiniz.

Kız çocukları için doğum günü pastası örnekleri:

 

Birbirinden sevimli Miniş oyuncaklarının hayvanları ile süslenen doğum günü pastası, çocuğunuzun en mutlu gününü daha da unutulmaz bir hale getiriyor. Oyunlarda da çocuğunuza eşlik eden sevimli Miniş oyuncaklarının hayvanlarının pastaları ile süslenen pastada bir de Minişlerin yuvası bulunuyor.

 


 

Büyük Görseller

Prenses kızınızı bu özel gününde de prenses gibi hissettirmek istiyorsanız, onun için prenses motifli bir pastadan daha doğru bir seçim olamaz. Prenses pastada uzun saçlı ve sihirli, güzel bir prenses otururken görülüyor.

 

 

 


 

Büyük Görseller

Kızınızın doğum günü için sevimli bir pasta arayışındaysanız, yavru bir ceylan, sevimli bir kuş ve tavşanın yer aldığı pasta tam size göre! Bu üç sevimli arkadaşın ormanda geçirdikleri bir anın göstergesi olan pastanın, çocuğunuzun partisini daha sevimli bir hale getireceğine eminiz.

 


 

 

Büyük Görseller

Deniz kızları, büyülü görüntüleri ile çocuğunuzun doğum günü partisine katılmak istiyor! Güzel deniz kızının denizin altında yosunlar ve deniz yıldızları ile birlikte yaşadığı maceraya dahil olmak istiyorsanız, bu pasta ile maceraya çıkmaya hazırlanın!

 


 

 

Büyük Görseller

Birbirinden sevimli iki arkadaşın yer aldığı pembe renklerinin ağırlıkta olduğu pasta, kızınızın doğum günü partisinde odak noktası olacak.

 

 

 

 

 

Erkek çocukları için doğum günü pastası örnekleri:

Büyük Görseller

Birçok çocuk için deniz altı keşfedilmeyi bekleyen bir yerdir. Çocukların ilgisini çeken deniz canlılarının figürleri pastada hayat buluyor. Çocuğunuzun gördüğü andan itibaren her bir deniz canlısını ayrı ayrı inceleyeceği ve hayran kalacağı pasta, çocuğunuzun unutamayacağı şeylerden biri olacak.

 

 


 

Büyük Görseller

Korsan saldırısına hazır olun! Elde ettiği ganimetler ve büyük korsan gemisi ile tatlı korsan, çocuğunuzun doğum gününe konuk oluyor. Bir oyuncak gibi çocuğunuzun ilgisini çekecek olan pasta, partinizin konuklarının da bir o kadar ilgisini üstüne çekecek.

 

 


 

Büyük Görseller

Çocukların ilgisini çeken bir başka şey de uzay. Uzaya giden sevimli bir astronot ile sevimli bir uzaylının dost olduğu pastada ay, yıldızlar ve gezegenler de var. Çocuğunuz sevimli astronotun uzay macerasına eşlik ederken çok mutlu olacak!

 

 


 

 

Büyük Görseller

Çocuklar kadar büyüklerin de sevdiği sevimli kukla Kurabiye Canavarı, obur halleri ile sizinle. Kurabiye canavarının yanı sıra kurabiyeler ve dökülmüş süt de bulunan pasta, doğum günü partisine eğlence katma görevini başarıyla tamamlayacak türden!

 


 

 

 

Çizgi film temalı doğum günü pastası örnekleri:

Büyük Görseller

Eskimeyen bir çizgi film serisi olan Şirinler, sevimli halleri ile doğum günü partisine neşe katıyor! Şirin Baba, Sakar Şirin, Süslü Şirin ve Gözlüklü Şirin ile şirin mi şirin bir partiye hazır olun.

 

 


 

 

Büyük Görseller

Birbirinden cesur üç arkadaşın maceradan maceraya koştuğu Pijamaskeliler, birçok çocuğun sevgisini kazandı. Yardımlaşma ve arkadaşlığın ön planda olduğu Pijamaskeliler’in pastası, çocuğunuzun gördüğünde sevineceği türden bir pasta.

 


 

 

 

Büyük Görseller

Sevimli uçaklar olan Harika Kanatlar, uçakları seven çocuklar için de uygun bir seçim. Pastada sevimli uçakların yanı sıra gökkuşağı, yıldızlar ve bulutlar da yer alarak pastayı daha da sevimli hale getiriyor.

 


 

 

 

Büyük Görseller

Efsane karakterlerden biri olan Mickey Mouse ve Minnie Mouse, en sevimli halleri ile süslenen pastanın, doğum günü partinizde odak noktası haline geleceğine eminiz.

 

 


 

 

Büyük Görseller

 

Komik bir animasyon film olan Patron Bebek, komik ve sevimli pastası ile doğum günü partinize de neşe katacak. Renkli süslemeleri ve takım elbiseli bebeği ile dikkat çeken pasta, oldukça lezzetli bir tada da sahip.

 


 

 

Büyük Görseller

Karlar Kraliçesi olan Elsa’nın yer aldığı pastanın görünüşü, çocuğunuzu ve doğum günü partisine gelen diğer ziyaretçilerinizi büyüleyecek. Kar taneleri, elbisesi ve upuzun örgülü sarı saçları ile karşımıza çıkan Elsa, doğum günü partisinin unutulmayanlarından olacak.

 

 


 

Büyük Görseller

Çocukların sevdiği bir çizgi film serisi olan Uğur Böceği ile Kara Kedi, doğum günü partinize farklı bir renk katarak çocuğunuzu mutlu etmeyi başarıyor. Pastada Uğur Böceği ve Kara Kedi’nin yanı sıra Eyfel Kulesi de yer alıyor.

 


 

 

 

Büyük Görseller

 

Çalışkan köpeklerin yer aldığı dizi Paw Patrol’un sevimli köpeği, mavi gözleri ve yeşil kostümü ile çocuğunuzun doğum günü partisinde de size eşlik ediyor.

 

 


 

Büyük Görseller

Sevimli arkadaşı Tospik ile eğlenen Niloya, çocukların oldukça sevdiği çizgi film karakterlerinden biri. Arkdaşı Tospik ile dışarıda oyunlar oynayan Niloya, doğum günü partinizi daha özel bir hale getirmek için partinize katılmak istiyor.

 

 

 

 

Film temalı doğum günü pastası örnekleri:

 

Büyük Görseller

Sinema tarihinin en gözde serilerinden biri olarak görülen Star Wars, doğum gününüzde de sizinle! Darth Vader’ın yer aldığı pasta ile güç sizinle olsun!

 

 


 

 

Büyük Görseller

Kötülerle savaşta bir numaralı isimlerden biri olan Batman doğum günü pastası, doğum gününüzde Batman ile çıkacağınız macerada size eşlik ediyor.

 

 

 


 

Büyük Görseller

Günlük hayatında sıradan bir insan olan Clark Kent, konu kötülüğe gelince düşmanların korkulu rüyası olan bir kostümlü süper kahraman dönüşüyor. Süperman hayranları için en doğru seçim olan pasta, doğum gününü eşsiz bir hale getiriyor.

 


 

 

 

Büyük Görseller

Kızdığında korkunç bir yeşil dev adama dönüşen Hulk, etrafı dağıtmak için partinize geliyor! İster çocuğunuz için, isterseniz de Marvel hayranı bir yetişkin için seçebileceğiniz pasta, doğum günü partilerine heyecan katıyor!

 

 

 

 

Hayvan figürlü doğum günü pastası örnekleri:

 

Pandaları seviyor musunuz? O zaman bu doğum günü pastası tam da size göre! İki sevimli pandanın yer aldığı pasta, hem sevimli görüntüsü ile hem de tadı ile sizi ve konuklarınızı mutlu edecek.

 

 


 

Kocaman sevimli bir köpekten daha tatlı bir doğum günü pastası düşünebiliyor musunuz? Sevimli köpekçik ile doğum günü partiniz çok daha sevimli bir hale gelecek.

 

 

 


 

Büyük Görseller

Çiftlik ve çiftlik hayvanları temalı bu pasta ile sıradan doğum günü pastalarına meydan okuyabilirsiniz. Pastada yer alan tavuk, inek, koyun, at ve horoz doğum günü partinizi renkli bir hale getirecek.

 

 


 

 

Upuzun kulakları ve etrafındaki küçük mantarlar ile karşınıza çıkan sevimli tavşancık, hayvan figürlü pasta isteyenler için bir alternatif oluşturuyor.

 

 

 

 


Kutunun içinde saklanan sevimli kedicik, etrafında bulunan gül motifleri ve süslemeler ile doğum günü partileri için doğru bir pasta seçimi oluyor.

 

 

 


 

Büyük Görseller

Çiftliğinden kaçan mutlu koyun, seke seke doğum günü partinize geliyor size eşlik ediyor. Pastada sevimli koyuna rengarenk balonlar da eşlik ederek pastayı daha eğlenceli bir hale getiriyorlar.

 

 

 

Sevgiliye özel doğum günü pastası örnekleri:

 

Büyük Görseller

Sevgililer Günü, doğum günü, yıl dönümü hiç fark etmez… Sevgilinizi mutlu etmek için çilekler ve gül motifleri ile süslenmiş bu pasta en doğru seçim olacak!

 

 


 

 

Büyük Görseller

Kalbinizin anahtarının sahibini mutlu etmenin tam zamanı; üzerinde ‘Love’ yazılı, anahtar ile açılan kilitli kalp kapılı pasta, sevgilinize vermek istediğiniz mesajı yerine ulaştırma konusunda size yardımcı olacak.

 

 


 

 

Büyük Görseller

Kutu şeklindeki pasta, içi pembe gül ve dışında da macaron motifleri ile süslenerek oldukça şık bir görüntüye ulaşmış. Bu pasta, sevgilinizin şimdiye kadar aldığı en güzel pasta hediyesi olmaya aday!

 

 

 

 

Sevimli doğum günü pastası örnekleri:

 

Büyük Görseller

Sevimli bir koyun, balonlar ve pembe güller ile süslenen pasta, istediğiniz harfi önüne yazdırarak daha özel bir hale getirme imkanı sunuyor.

 

 

 

 


Makaronlar, lolipoplar ve donutların yer aldığı bu pasta görenleri bile mutlu ediyor! Pastadan yemeye başladığınızda yüzünüzde oluşacak gülümsemeyi düşünün… Afiyet olsun!

 

 

 


Pastada sıradanlıktan hoşlanmayan kişiler için ideal bir seçim olan bu pasta, beyaz pastanın üzerine renklerin akıtılması görüntüsüne sahip.

 

 

 

 

Şık doğum günü pastası örnekleri:

 

Büyük Görseller

Siyah ve şık bir tasarıma sahip olan pasta, altın renkli süslemeler ile renklendirilmiş ve oreo ile makaronlar ile de tat konusunda destek alınarak doğum günü partileri için güzel bir şekilde hazırlanmış.

 

 


 

 

Büyük Görseller

Mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu pasta, doğum günü pastalarında da sadeliten yana olanlar için en doğru seçim. Sade pastada makaron ve çeşitli motfiler ile süslemeler yapılarak pastaya renk katılmış.

 

 

 

 


Sadelik ve renkliliği aynı anda isteyenler için ideal bir pasta seçimi ile karşınızdayız! Beyaz gül, pembe makaron ve diğer süslemeleri ile bu pasta isteğinizi karşılıyor.

 

 

 

 


 

Büyük Görseller

Mermer görünümlü bir kutu ve turuncu çiçek ile yapraklarla süslenen pasta, sıradan pastalardan farklı bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda şık bir görünüme de sahip.

 

 

 


 

Büyük Görseller

Çizime benzeyen tasarımı ile dikkat çeken pasta, sevimli bir kız figürüne ve renkli çiçek süslemeleri ile yapraklara sahip. Sade ancak farklı bir görünüme sahip olan pasta, doğum gününüzde odak noktası haline gelecek.

 

 

 

 

Pastanızı nasıl istiyorsunuz? Çizgi film karakteri temalı, hayvan figürlü, sevgiliye özel, şık pasta modelleri… Ceviz Ağacı’nda her zevke uygun pasta bulmak mümkün. Ceviz Ağacı’nın pastalarına göz atmak için tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku