Genel

Resimli Doğum Günü Pastası Örnekleri 2019

Doğum günlerinin en son öne çıkan trendlerinden bir tanesi de resimli pastalar. Resimli pasta modelinin çok fazla tercih edilmesinin sebebi ise kişiye özel olmasından ötürü özel hissettirmesinden kaynaklanmakta.

Resimli Doğum Günü Pastaları

Resimli doğum günü pastaları pastanın üzerine resim baskısı şekilde yapılabildiği gibi pastanın şeker hamuru ile kaplanmasından sonra da yapılabilir. Ama sonuçta her ne şekilde tasarlanırsa tasarlansın günün sonunda o eşsiz hissiyatı size vermektedir. Genelde resimli doğum günü pastalar sevgililer, en yakın arkadaşlar, çocuklar ve aileler için yapılan organizasyonlarda tercih edilmektedir.

1) Aile Resimli Pasta

Büyük Görseller

Türk toplumunda aile oldukça önemli bir şeydir. Ailenizden herhangi birinin doğum günü olduğunda aile temalı doğum günü pastası yaptırmak onları oldukça mutlu edecektir. Aile Resimli Pasta da işlenen tema ile birlikte annenize, babanıza, eşinize veya çocuğunuza harika bir nice yıllar mesajı gönderebilirsiniz.

 


 

 

2) Sünger Bob Resimli Pasta

Büyük Görseller

Su altında yaşayan Sünger Bob’u biz çocuklarımız için artık kıyıya çıkarmaya karar verdik. Çocukların keyifle izlediği çizgi film karakterinin resimli doğum günü pastasını yaptık. O zaman artık sıra siz de. Şimdi siz de Sünger Bob resimli pasta ile çocuklarınıza harika bir doğum günü hazırlayabilirsiniz.


 

 

3) Ben 10 Resimli Pasta

Büyük Görseller

Resimli pastalarımız içerisinde tabii ki Ben 10 resimli pasta da yer alıyor. Cartoon Network stüdyoları tarafından hazırlanan, içerisinde bilim kurgu ve animasyonun bulunduğu Ben 10 resimli doğum günü pastası, yeşil ve grinin muhteşem uyumunu içerisinde barındırıyor. Çocukların kahramanı olan Ben 10’u pastaya resmettirerek çocuğunuza unutulmaz bir doğum günü yaşatabilirsiniz.


 

 

4) Şimşek McQueen Resimli Pasta

Büyük Görseller

Cars film serisinin iz bırakan kahramanı Şimşek McQueen oğlunuzun doğum günü heyecanına ortak olmaya geliyor. Çocukların hayal dünyasını geliştiren Cars serisi aynı zamanda çocuklarınıza araba tutkusu aşılamayı da başarıyor. Hal böyle olunca tabii ki biz de çocukların sevgilisi olan Şimşek McQueen Resimli Pastayı listemize ekliyoruz.


 

 

 

5) Örümcek Adam Resimli Pasta

Büyük Görseller

Marvel tarafından tasarlanan ünlü çizgi film karakteri Örümcek Adam hem gençlerin hem de çocukların favori kahramanı olarak karşımıza çıkıyor. Çocuğunuz için en özel gün olan doğum gününde ona muhteşem bir doğum günü yaşatmak istiyorsanız size Örümcek Adam Resimli Pastayı şiddetle öneriyoruz.

 


 

 

6) Selfie Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Ülkemizde çok yaşlı insanlar haricinde selfie çekmeyen kimse kalmamıştır diye düşünüyoruz. Sevdiklerinizle birlikte çektiğiniz selfieleri bizimle paylaşın sizin için eşsiz bir doğum günü pastası hazırlayalım. Resimli pastalar kategorisinde en çok tercih edilen pastalardan birisi olan Selfie Doğum Günü Pastasını siz de hemen şimdi deneyimleyebilirsiniz.


 

 

7) Siyah iPhone Selfie Doğum Günü Pastası

Büyük Görseller

Eşinize ya da sevgilinize unutulmaz bir doğum günü hazırlamaya ne dersiniz? Sevdiğiniz ile birlikte eşsiz bir doğum günü yaşamak için Siyah iPhone Selfie Doğum Günü Pastasını tercih edebilirsiniz.

 

 


 

8) Pamuk Prenses Resimli Pasta

Büyük Görseller

Hayatınızdaki en değerli varlık olan kızınızın doğum gününü eşsiz bir doğum gününe çevirmek için size bir önerimiz var: Pamuk Prenses Resimli Pastayı kızınızın doğum günü için hazırlatın ve sonrasında kızınızın tepkisine bakın. Ne kadar mutlu olduğunu göreceksiniz. Ne duruyorsunuz? Pamuk Prenses ve Yedi Cücelerden ilham alınarak tasarlanan pasta kızınızın oldukça hoşuna gidecek.


 

 

9) Ninja Kaplumbağalar Resimli Pasta

Büyük Görseller

Çocuklarınızın severek izlediği çizgi filmlerden birisi de Ninja Kaplumbağalardır. Ninja kaplumbağaların dört efsanesi Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo kötüler karşısında kazanmaya devam ederken çocuklarınız da bunları hayran hayran izlemeye devam ediyor. Peki siz çocuğunuzun o özel gününü Ninja Kaplumbağalar Resimli Pasta ile kutlamaya ne dersiniz?

 

 

 

İsterseniz kendi fotoğrafınızı isterseniz de sevdiğiniz bir film karakterinin fotoğrafını bastırabileceğiniz resimli pastaları yemesi de çok keyifli! Pasta kesilirken misafirler arasından ‘Ben yüzünü yemek istiyorum!’ sözlerini bol bol işiteceğiniz resimli pasta modellerine bakmak için tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku