Doğum Günü

İstanbul’da Doğum Günü Kutlanabilecek En İyi 9 Mekan

Doğum günü kutlamaları kimileri için çok önemlidir. Bu önemli kutlama için bir mekan ayarlanabilir, ev süslenebilir veya dışarıda kutlama tercih edilebilir. Parti için dışarıda kutlamayı tercih ettiyseniz ve İstanbul’da yaşıyorsanız sizin için 9 mekan önerimiz var! Önerilerden birini seçerek doğum günü partinizi dışarıda kutlamanın keyfine varabilirsiniz.

1.Yıldız Parkı:

Ortaköy civarında yer alan doğal alan, şehrin yorgunluğunu atmak ve doğum günü partisini açık havada kutlamak için en ideal mekanlardan biri. Yıldız Parkı piknik için güzel bir alan olmasının yanı sıra yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları ve yeşillikler ile de aradığınız her şeyi içinde barındırıyor.

2.Emirgan Korusu:

Nisan ayında gerçekleştirilen Lale Festivali ile ziyaretçi çeken Emirgan Korusu, Sarıyer’de yer alıyor. İçerisinde bulunan çeşit çeşit ağaç türü temiz havayı garantileyip stres seviyelerini en alt düzeye indirmeyi garantiliyor. Yeşillikler içerisinde doğum gününüzü kutlamak istiyorsanız, Emirgan Korusu sizin için uygun bir mekan.

3.Büyük Ada:

En gözde mekanlardan biri olan Büyük Ada, İstanbul içerisinde bulunsa da uzun ve huzurlu bir vapur yolculuğundan sonra varılıyor. Adaya vardıktan sonra doğum günü kutlaması için hazırladığınız malzemeler ile birlikte adanın tepe noktasında bulunan piknik alanlarına giderek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

4.Belgrad Ormanı:

Yalnızca Sarıyer halkının değil, tüm İstanbulluların gözdesi olan Belgrad Ormanı, huzurlu bir doğum günü partisi için ideal seçim olarak karşımıza çıkıyor. Pastanızı yiyip keyifli vakit geçirdikten sonra Belgrad Ormanı’nın yürüyüş parkurlarında yürüyüş yapabilirsiniz.

5.Polonezköy Tabiat Parkı:

Yabani hayvanlara ve çeşit çeşit bitkilere ev sahipliği yapan Polonezköy Tabiat Parkı, piknik ve kamp alanları, bisiklet ve koşu parkurları ile de dikkat çekiyor. Doğum günü kutlamasında şehrin kalabalığından ve yoğunluğundan uzaklaşmak istiyorsanız Beykoz’daki parkı ziyaret edebilirsiniz.

6.Moda Sahili

Sahil ve eğlencenin birleşim noktası olan Moda Sahili, denize karşı doğum günü kutlaması yapmak ve aynı zamanda eğlenmek istiyorsanız seçmenizi önerdiğimiz bir mekan. Küçük bir doğum günü pastası, içecekler ve atıştırmalık yiyecekler ile diğer doğum günü kutlamalarınızdan farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

7.Caddebostan Sahili:

Kadıköy’e bağlı bulunan Caddebostan Sahili, özellikle gençlerin vakit geçirmeyi sevdiği mekanlardan biri. Çimenlerin üzerinde oturarak sevdikleriniz ile doğum gününüzü kutlayabilirsiniz. Biraz müzik, deniz havası ve yeşillik üzerinde geçirebileceğiniz vakit, doğum gününüzü unutulmaz kılacaktır.

8.Küçük Çamlıca Korusu:

Sakin ortamı ve birbirinden uzak tahta masaları ile doğum günü kutlamanızı yapabileceğiniz Küçük Çamlıca Korusu, Üsküdar’a bağlı. Kuş cıvıltılarını duyabileceğiniz mekanda yapacağınız doğum günü kutlaması her açıdan unutulmaz bir anı olarak sizinle kalacak.

9.Ceviz Ağacı:

Koşuyolu’nda bulunan Ceviz Ağacı, güler yüzlü personelleri ve bir doğum günü partisinde en önemli şey olan pastanın en lezizini yiyebileceğiniz bir mekan olarak doğum günü partilerini kutlamak için ideal bir mekan.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku