Doğum Günü

Evde Nasıl Doğum Günü Süslemesi Yapılır?

Doğum günü partilerinin daha eğlenceli bir hale gelmesi için partinin yapılacağı yeri güzelce süslemek şart! Süsleme konusunda pek yetenekli değilseniz yine de kolaylıkla bir doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz. Yapmanız gerekenler basit; yapımı oldukça kolay süslemelerden beğendiklerinizi seçmek, gereken malzemeleri temin etmek ve süslemeyi hazırlamaya başlamak! Evde doğum günü süslemesi yapma fikirlerine ihtiyacınız varsa yazının devamını okumaya devam edebilirsiniz

1.Yiyeceklerin veya hediyelerin bulunduğu alanın arkasındaki duvarı renklendirerek dikkat çekmesini istiyorsanız rengarenk kurdeleler ile hazırlanan bu süsleme tam size göre. Sevdiğiniz renklerden seçeceğiniz tül kurdeleleri duvara tutturun ve odayı renklendirin!

 

 


 

 

2.Duvar süslemeleri hoşunuza gidiyorsa bu süslemeyi tercih etmeniz için birkaç sebep var. Hem yapımı basit, hem görünümü çok hoş hem de bir makas ve krepon kağıdı dışında malzemeye de ihtiyacınız yok. Krepon kağıdının altından ve üstünden uygulayacağınız birkaç makas darbesi ile süslemeniz hazır!

 


 

 

 

3.Doğum günü partinizin renklenmesini istiyorsanız, gökkuşağı süslemelerini hazırlamak sadece birkaç dakikanızı alıyor! İster masaya, ister duvara hazırlayabileceğiniz gökkuşağı süslemesi için gökkuşağı renklerinde kurdelelere sahip olmanız yetiyor.

 

 


 

 

 

4.Balonların olmadığı bir doğum günü partisi düşünülemez! Balonları hazırladıktan sonra krepon kağıtları ile balonların çevresini süsleyerek balonların daha fazla ortaya çıkmasını ve odanın tam anlamıyla doğum günü atmosferine bürünmesini sağlayabilirsiniz.

 

 


 

 

 

5.Krepon kağıtları doğum günü süslemelerinde en çok kullanılan malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Krepon kağıdı ile yiyeceklerin bulunduğu masanın kenarlarını süsleyebilirsiniz. Bu sayede odayı daha fazla parti havasında olacağı gibi bir yandan da renklenmiş olur.

 

 


 

 

 

6.Çocuğunuz için bir doğum günü partisi hazırlıyorsanız bol bol tatlı süslemelere ihtiyacınız olacak! Bu süslemelerden biri de yapımı oldukça basit olan yaş süslemesi. Çocuğunuzun gireceği yaşı bir kartona yazın ve kartonu kesin. Kestiğiniz kartonun üzerine istediğiniz süslemeyi yapabilirsiniz.

 

 


 

 

7.Balonları kullanarak birçok süsleme yapabilirsiniz. Bu süsleme modellerinden en çok hoşa gidenler tabii ki balonları kullanarak oluşturulan motifler! Balonları birleştirerek dondurma, unicorn, harf, sayı kısaca ne isterseniz onu yapabilirsiniz.

 

 

 


 

 

8.Doğum günü partilerinde herkesin ortak yaptığı bir eylem var; fotoğraf çekilmek! Davetlilerinizin sosyal medya hesaplarını süsleyecek ve günü ölümsüzleştirecek güzel bir karenin yakalanması için süslemeler büyük önem taşıyor. Fotoğraf çekilmek için bir karton hazırlarsanız davetlilerin de çok hoşuna gidecek bir süsleme yapmış olursunuz.

 


 

 

 

9.Davetlilerinize küçük hediyelikler vermek istiyorsanız hediyelikleri koyacağınız küçük kutulara veya karton poşetlere süsleme yapabilirsiniz. Eğer hediyelik vermeyi düşünmüyorsanız bu süsleme fikrinden partide kullanacağınız bardakları süslemek için de faydalanabilirsiniz.

 

 


 

 

10.Doğum günü partisinin sahibinin çocukluk fotoğraflarının hiç olmadık yerlerde karşınıza çıkması komik olmaz mıydı? Parti sahibinin fotoğrafları küçük küçük çıkartılarak istenilen yerlere konabilir ve böylece parti hem manevi olarak önem kazanırken bir yandan da eğlenceli bir hal alır.

 

 

 

 

 

En güzel süslemeleri hazırladıktan sonra partinin tamamlanması için yapmanız gereken tek bir şey kalıyor; Pasta seçmek! Doğum günü partisini süslemeler ile renklendirirken ağızları da leziz bir pasta ile tatlandırmak istiyorsanız Ceviz Ağacı’nın birbirinden güzel pastalarına buradan göz atabilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku