Bebek

Hoş geldin Küçük Prens: Erkek Bebek Çikolataları

Uzun zamandır beklediğiniz o gün geldi çattı; minik prensiniz sonunda dünyaya geldi! Oğlunuzu ziyaret için gelen misafirlerin ağzını tatlandıracak küçük bir hediye vermeyi düşünüyorsanız çikolata siparişleri için kolları sıvasanız iyi edersiniz. En leziz erkek bebek çikolatası nereden alınır, ne tür modeller vardır, sizin için en ideali hangisi olacaktır… Bu konularda kafanızda soru işaretleri varsa yazıyı okumaya devam ederek tercih etme konusunda işinizi kolaylaştırabiliriz!

1.Mavi Kutulu Erkek Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Klasikten şaşmayanlardansanız Mavi Kutulu Erkek Bebek Çikolatası aradığınız model olabilir! Bebek çikolatası, tadıyla gülümsetmenin yanı sıra ambalajındaki sevimli fil ile de gülümsemeyi sağlıyor. Mavi Kutulu Erkek Bebek Çikolatası, bebeğinize vereceğiniz ilk güzel hediye olacak.


 

 

 

 

 

 

2.Erkek Bebek Çikolata Buketi

Büyük Görseller

Size tebrik için çiçek getiren misafirlerinize hoş bir karşılama yapmak istiyorsanız çikolata buketinizden bir çikolata ikram edebilirsiniz! Bu hoş karşılama için Erkek Bebek Çikolata Buketi modeli uygun bir seçim olacaktır.


 

 

 

 

 

3.Çağlar Erkek Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Leziz bir çikolatanın yanı sıra çikolatanın tasarımı da sizin için önemliyse işte karşınızda Çağlar Erkek Bebek Çikolatası! Çikolataların yanında bulunan sevimli erkek çocuğu motifi ile misafirlerinizi karşılamaya hazır bir model.


 

 

 

 

 

 

4.Atilla Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Görsellikten konu açılmışken, Atilla Bebek Çikolatası’na bakmadan erkek bebek çikolatası siparişi vermenizi önermiyoruz! Sevimli ayıcığı, hasır altlığı, dalları ve çikolata ambalajları ile oldukça şık bir tasarıma sahip olan Atilla Bebek Çikolatası, ebeveynler olarak ne kadar zevkli olduğunuzu da yansıtacak harika bir model!


 

 

 

 

 

5.Bilgehan Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Şatafat ve gösterişten hoşlanıyorsanız size de Bilgehan Bebek Çikolatası modeli yakışır! Süslemeleri ile oldukça dikkat çeken model, misafirlerinizin de ilgisini çekeceğe benziyor. Günün starlığını çikolataya kaptırmamanız umuduyla!


 

 

 

 

 

6.Deniz Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Ceviz Ağacı’nın Türkiye’de ilk görülen tasarımlarından biri olan Deniz Bebek Çikolatası çok hoşunuza gidecek! Çocuğunuzun doğum gününe en uygun modellerden biri olan Deniz Bebek Çikolatası, iki katlı olması ile de diğer modellerden farklılık gösteriyor. Bu enfes çikolata modeli aynı zamanda İsme özel erkek bebek çikolatası yaptırmak için de oldukça uygun!


 

 

 

7.Barış Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Listenin en iddialı ismi ile kapatıyoruz; Barış Bebek Çikolatası! Resimli erkek bebek çikolataları arasında kıyas bile kabul etmeyen Barış Bebek Çikolatası modeli hoş tasarımı ile daha çikolatanın tadına bakmadan yüzlerde tebessümü sağlayacak gibi görünüyor.

 

 

 

 

 

 

Eğer bebeğinize hoşgeldin partisi düzenlemek istiyorsanız ve pastada güzel bir pastaya ihtiyacınız varsa gideceğiniz adresi biliyorsunuz; Ceviz Ağacı! Ceviz Ağacı’nın en leziz ve hoş tasarımlı pastalarına göz atmak için buraya tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku