Bebek

Tatlı Bir Kutlama: Bebek Çikolataları

Bebeğinizin doğumu için yaşadığınız heyecana leziz çikolatalarımız ile ortak olmak istiyoruz! Doğum sonrası gelen misafirlere ikram edeceğiniz çikolatanın tasarımından kakaosuna kadar ne kadar özenli bir şekilde hazırlanması gerektiğini Ceviz Ağacı biliyor ve ürünler buna göre hazırlanıyor. Eğer bebek çikolatası seçmede kararsızsanız okumaya devam ederek bizim önerilerimize göz atabilirsiniz!

1.Mavi Kutu Erkek Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Her şeyde olduğu gibi bebek çikolatası kutusu seçerken de klasikten şaşmayanlardansanız Mavi Kutu Erkek Bebek Çikolatası ürünü tam size göre! Modelin kutusunda bulunan sevimli ayıcıklar aynı zamanda çikolata ambalajlarında da bulunuyor. Çikolata kadar tatlı bir tasarıma sahip olan Mavi Kutu Erkek Bebek Çikolatası’nın kızlar için olanı da var.


 

 

 

 

2.Peluş Kız Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Birkaç sene sonra kızınızın yanından ayırmadığı bir oyuncak olan peluş tavşancık ile ilk tanışması Peluş Kız Bebek Çikolatası ile olabilir! Pembe kulaklık tavşancık ile süslenen bebek çikolatası kutusu oldukça sevimli görünüyor.


 

 

 

 

 

3.Nazar Boncuk Figürlü Çikolata

Büyük Görseller

Nazardan korkanlar buraya: Nazar Boncuk Figürlü Çikolata! Kız veya erkek bebek fark etmeksizin tercih edebileceğiniz bebek çikolatası çeşitleri arasında yer alan bu ürün, ziyarete gelen misafirlerinize de ‘Maşallah!’ demeyi hatırlatacaktır.


 

 

 

 

 

 

4.Kız Bebek Çikolata Buketi

Büyük Görseller

Kim demiş çikolata buketi olmaz diye! Çikolatalardan yapılmış Kız Bebek Çikolata Buketi, ikinci defa dönüp bakılacak kadar ilgi çekici. Üstelik süslemeleri ile de neşenizi yansıtacak şekilde hazırlanmış.


 

 

 

 

 

 

5.Kerem Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Eğer uslu bir çocuk olursak Şirinler’i görebiliriz! Kerem Bebek Çikolatası, hasır sepeti, Şirin Baba’sı ve süslemeleri ile oldukça hoş bir tasarıma sahip. Tasarımı incelemek isteyen misafirlerinizin çikolata alırken sepet başında uzun süre geçirecek olmalarına şaşırmayın!


 

 

 

 

 

 

6.Güler Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Çikolata dağıtımına hazır mısınız? Güler Bebek Çikolatası, sevimli pembe arabası ile çikolata ikramı yapmaya başlıyor! Arabanın içinde bulunan sevimli sürücü ve çay saati yapan iki ayıcık ile çikolata sunumu çok daha tatlı bir hal alıyor.


 

 

 

 

7.Ozan Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek ister misiniz? Ozan Bebek Çikolatası size bu imkanı sağlıyor! Ceviz Ağacı’nın özel tasarımlarından biri olan Ozan Bebek Çikolatası, sehpası ve çikolataların yanı sıra farklı ikramlara da sahip olması açısından oldukça tercih edilen bir bebek çikolatası modeli.


 

 

 

 

8.Beren Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Beren Bebek Çikolatası’nı görünce şaşırdıysanız merak etmeyin, bunu ilk yaşayan siz değilsiniz! Ceviz Ağacı’nın en yeni modellerinden biri olan bu tasarım, tam anlamıyla bir bebek çikolatası modeli! Listeyi bitirmek için daha uygun bir model olamazdı herhalde!

 

 

 

 

 

 

Ceviz Ağacı’nda bu bebek çikolata modellerinin yanı sıra daha niceleri bulunuyor; İster kız bebek çikolatası ister erkek bebek çikolatası! Bebeğiniz için en içinize sinen modeli seçtikten sonra gerisini Ceviz Ağacı hallediyor ve leziz çikolatalarınızı size en kısa zamanda ulaştırıyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku