Bebek

En Sevimli 1 Yaş Doğum Günü Pastaları

Canınız, gözbebeğiniz çocuğunuzun 1. yaş doğum günü için pasta tercihi çok önemli bir konu. Bu konuda sizin için seçtiğimiz pastalar sayesinde kolaylıkla temin edebileceğiniz birbirinden güzel pasta modelleri sizi bekliyor. İşte o harika pastalar!

Büyük Görseller

1. Tweety ve Arkadaşları Doğum Günü Pastası

Çocukluğumuzun çizgi filmi Sylvester ve Tweety çocuğunuzun doğum gününde de birbirinin peşini bırakmıyor. Bu sevimli karakterler 1 yaş doğum günü partinizde masanızda misafirlerinizin gözünü alamayacağı bir pasta olacak.

 

 

 

Büyük Görseller

2.Bebek Fil Doğum Günü Pastası

Fil sembolünün şansı ve gücü temsil ettiğini biliyoruz. Çocuğunuzun 1 yaş doğum gününü böylesine anlamlı bir doğum günü pastası ile kutlamak onu gelecekte şanslı ve güçlü yapabilir.

 

 

 


Büyük Görseller

Sevimli Dostlar Doğum Günü Pastası

Tatlı mı tatlı birbirinden güzel küçük hayvan figürleriyle süslü bir doğum günü pastası. Masallara konu olan hayvanlarla süslü bu doğum günü pastası doğum günü partinizi süsleyecek. Görüntüsü kadar kendi de tatlı olan bu pasta hakkındaki tüm detayları öğrenmek için hemen görseli tıklayın!

 

 

Büyük Görseller

4.Winnie The Pooh Doğum Günü Pastası

Tiger, Piglet ve Eşek Eeyore ile büyüyen çocuklardansanız  ve çocuğunuzun da bu karakterleri bilmesini istiyorsanız tam s

ize göre bir pastamız var! Winnie The Pooh karakterleri ile süslü bu pasta 1 yaş doğum günü partisi için doğru bir pasta tercihi olabilir.

 


Büyük Görseller

5.Uzay Macerası Doğum Günü Pastası

Maceraya hazır bir astronot doğum gününüze gelmek için kalkışa hazır! Tabii ki sevimli uzaylı dostu da ona eşlik ediyor. Bu sevimli figürlere sahip doğum günü pastası için masanızda güzel bir yer açın. Üzerinde Güneş, Satürn ve yıldızları barındıran bu pasta çocuğunuzdan sonra doğum günündeki ilgi odağı olacak.

 

 

Büyük Görseller

6.Ayıcıklar Doğum Günü Pastası

Tatlı ayıcık ve arkadaşları çocuğunuzun doğum gününü kutlamak için hazır! Birbirinden şaşkın tatlı küçük ayıcıklar bu özel gün için sizi bekliyor. Eğer siz de bu tatlı ayıcıklara masanız da yer açtıysanız bu pasta tam size göre!

 

 


Sizin için seçtiğimiz en sevimli 1 yaş doğum günü pastalarını incelediniz. Tüm pasta modellerini görmek için hemen Ceviz Ağacı Doğum Günü Pastaları kategorimize de göz atabilirsiniz!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku