Bebek

Hoş geldin Prenses: Kız Bebek Çikolataları

Bu yazıya denk geldiğinize göre yaşanabilecek en güzel mutluluklardan birini yaşadığınızı biliyoruz! Prensesinize güzel bir hoşgeldin diyebilmek için en ideal kız bebek çikolatası modelini seçmeniz gerektiğinin de farkındayız. Haydi, gelin Ceviz Ağacı’nın birbirinden leziz ve hoş tasarımlı kız bebek çikolataları arasından bir model seçmenize yardımcı olalım!

1.Üç Boyutlu Kız Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Biriciğinize sunacağımız ilk öneri Üç Boyutlu Kız Bebek Çikolatası. Sade bir tasarıma sahip bebek çikolatası modelinin özelliği çikolata ambalajının üzerinde bulunan üç boyutlu figür! Bu figür yerine tercih edebileceğiniz 7 adet figür daha bulunuyor. 


 

 

 

 

 

 

 

2.Gülşah Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Bir bebek çikolatası modelinin vazgeçilmezi nedir? Tabii ki sevimli ayıcıklar! Gülşah Bebek Çikolatası’nda sevimli ve pembe bir ayıcık bulunuyor. Ayıcığın yanı sıra çiçek ve çikolata ambalajlarının süsleri de güzelliği ile dikkat çekiyor.


 

 

 

 

 

 

 

3.Melisa Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Süslü ve pembe çitler ile tasarımı tamamlanan Melisa Bebek Çikolatası, sade gibi görünen ama aslında olması gerektiği kadar süslü bir çikolata modeli! Pembe kız bebek çikolatası arayanlar için de oldukça ideal bir seçim.


 

 

 

 

 

4.Pembe Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Sessiz olun, bebek uyuyor! Bebek çikolatası modeli olarak en uygun modellerden biri de eğlenceli görünümü ile Pembe Bebek Çikolatası! Ayıcığına sarılmış yatakta yatan bir bebek ile çikolata sunumunu birleştiren bu model, misafirlerinizin de dikkatini oldukça çekecek.


 

 

 

 

 

5.Funda Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Pembe kız bebek çikolatası arayanlar için bir diğer önerimiz  Funda Bebek Çikolatası’nı öneririz! Pembenin tonlarının kullanıldığı bu bebek çikolatası modeli, bebek motifli süslemeleri ile de oldukça hoşunuza gidecek.


 

 

 

 

 

6.Duru Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Misafirlerinizin dikkat kesileceği, ilgi çekici, hoş tasarımlı bir bebek çikolatası arıyorsanız daha fazla aramanıza gerek yok, Duru Bebek Çikolatası aradığınız model olabilir! Üstelik Duru Bebek Çikolatası, Türkiye’de bir ilk olmasının yanı sıra üç katlı tasarımı ve sevimli ayıcığı ile de oldukça hoş bir görünüme sahip.


 

 

 

 

 

7.Elif Kız Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Detayları ile kendine hayran bırakacak bir bebek çikolatası olan Elif Kız Bebek Çikolatası, bu özel gününüzde tercih edilmeyi bekleyen en güzel bebek çikolatası modellerinden biri. Bu modelin diğer modellerden farkı ise tasarımında birçok ayrıntının gizli olması!


 

 

 

 

 

 

8.Aslı Bebek Çikolatası

Büyük Görseller

Türkiye’de hem tasarım olarak hem de sevimlilik olarak bir ilk; Aslı Bebek Çikolatası! Şişko ayıcığın dolabın üstünden indirmeye çalıştığı şekerlemeler ve pembe ahşap tepsisi ile Aslı Bebek Çikolatası, misafirlerinizin ikramlık çikolatalarını alabilecekleri güzel bir servis.

 

 

 

 

 

 

Çikolata seçimleri tamamlandıysa şimdi sıra geldi pasta kesimine! Eğer bebeğiniz için kutlama pastası kesmek isterseniz Ceviz Ağacı’nda bunun için de birçok leziz ve güzel pasta modeli bulunuyor! Bu pasta modellerine de mutlaka göz atmalısınız.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku