Söz Nişan

Kız İstemede Ağızları Tatlandıracak Söz Nişan Çikolatası Modelleri

Söz-nişan çikolatasının neden önemli olduğu ve seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında size yardımcı olacak birkaç bilgi vermiştik. Şimdi de sıra söz – nişan çikolatası modeli seçmede! Ağızları tatlandıracak leziz bir çikolatalar arıyorsanız adres belli: Ceviz Ağacı!

 

Büyük Görseller

   

1.Prenses Söz Nişan Çikolatası

Şık güller, parlak taşlar ve toz pembesi rüyaların o tatlı pembe tonu birleşip bu pakette toplanmış. Prensesinizin ve sizin heyecanla beklediğiniz bu özel günde tüm davetlileri kendine hayran bırakacak. Görüntüsü gibi tadı da kendinden çok söz ettirecek olan bu Prenses Söz Nişan Çikolatası Ceviz Ağacı’nda sizi bekliyor.

 

 

Büyük Görseller

2.Black Söz Nişan Çikolatası

Asilliği ile kabul görmüş siyahı tamamlayan kahverengi tonları… Özenle hazırlanmış kahverengi kurdelesi ve güller ile kız evine gitmeye hazır! Tamamen el yapımı olan Black Söz Nişan Çikolatası sizi bekliyor.

 

 

 

Büyük Görseller

3.Altın Antoruim Söz Nişan Çikolatası

Gondolundaki Antoruim çiçeğinden adını alan bu çikolata, kahverengi ve altın renkleri ile harmanlanmış bir şekilde tüm gözleri üzerine çekiyor. Üzerindeki kalp ve kurdele detaylarıyla Altın Antoruim Söz Nişan Çikolatası sizce de enfes görünmüyor mu?

 

 

Büyük Görseller

4.Red Söz Nişan Çikolatası

Aşkın sembolü kırmızı güller, kırmızı ve krem renginin mükemmel uyumu… Kırmızının hakim olduğu bu çikolatamız, kız evine girdiği andan itibaren ben burdayım diyecek. Üzerindeki kurdele detayı ile dikkat çeken Red Söz Nişan Çikolatası sizi bekliyor.

 

 


Büyük Görseller

5.Bahar Söz Nişan Çikolatası

Görkemli süslemesi ve pembe tonlarıyla kız arkadaşınızın yüzünde kocaman bir gülümseme bırakacak. Pembe papatya ve çikolata ambalajlarındaki çiçek desenleriyle Bahar Söz Nişan Çikolatası dikkatleri üzerine çekerek biraz sizden rol çalacak.

  

 

 

Büyük Görseller

6.Yakut Saray Söz Nişan Çikolatası

Gümüş ve mavi tonlarıyla dikkat çeken Yakut Saray Söz Nişan Çikolatası görüntüsü kadar tadıyla da iddialı. Çikolata ambalajlarının üzerindeki küçük renkli taşlarıyla Yakut Saray Söz Nişan Çikolatası sizi bekliyor.

 

 

 


Sizin için seçtiğimiz Söz Nişan çikolata önerilerimizi incelediniz. Daha detaylı bilgi almak ve diğer modellerimizi görmek için Ceviz Ağacı’nın leziz çikolata modellerini inceleyebilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku