Genel

Doğum Günü Partinize Renk Katacak Doğum Günü Müzikleri

 Doğum günü partinizde her şey yolunda gidiyor; yemeklerin tadı leziz, pasta mükemmel görünüyor, hediyeler mutluluk verici, davetlilerin de keyfi gayet yerinde ancak bir şeyler eksik… Müzik! Biraz müziğin yoluna sokamayacağı şey yoktur. İster hareketli parçalar, isterseniz de yavaş, eski tarz şarkılardan hoşlanın; her doğum günü partisi için çalmayı bekleyen şarkılar var. Aşağı kaydırın ve onların neler olduğunu öğrenin!

Eğlencenin Dozunu Artırmak İsteyenler İçin Hareketli Doğum Günü Partisi Şarkıları:

1.Özellikle gençlerden oluşan geniş bir hayran kitlesine sahip Katy Perry, doğum günlerinde herkesi dans pistine getirmeyi başarıyor. Perry’nin Birthday şarkısı, hareketli melodisi ve sevimli şarkı sözleri ile doğum günü partinizi renklendirmek için listenin başında bekliyor.

Bir dilek tut, 

Her gün doğum gününmüş gibi yapacağım,

Senin hediyen olacağım,

Kutlaman için iyi bir şey veriyorum


2.Can Bonomo, eğlenceli şarkıları ile oldukça sevilen bir isim. Bonomo’nun 2012 yılında çıkarttığı İyi ki Doğdun isimli şarkı, çoğu kişi için adete doğum günü marşı niteliğinde. Duygusal sözleri olan şarkı, hareketli melodisi ile doğum günü partilerinin vazgeçilmezi.

İyi ki doğdun, iyi ki doğdun,

İyi ki varsın,

Kaç yaşındasın, beni görmedin,

Ama görsen anlarsın


3.Partide eğlenceye son gaz devam ediliyorsa ve artık hareketli şarkılar bile eğlencenin dozuna yetişemiyorsa Selena Gomez’in Birthday şarkısı imdadınıza koşuyor! Dans etmemenin imkansız olduğu şarkı, çalmaya başladığı andan itibaren partinizin gidişatını değiştirecek türden.

Benim doğum günüm olduğunu söyle onlara,

Ben böyle partilerken.

Her gece benim doğum günüm


4.22 yaşa özel olarak hazırlanmış bir doğum günü şarkısı arıyorsanız, işte buldunuz! Taylor Swift’in 22 şarkısı, 22 yaşı özetler nitelikte. İster 22 yaşınıza basın ister başka bir yaşa; bu şarkı doğum günü partilerinde dans etmek için hazırlanmış şarkılardan biri!

Sen nasıl hissediyorsun bilmiyorum,

Ama ben 22’ymiş gibi hissediyorum.

Her şey iyi olacak,

Eğer beni yanında tutarsan


5.Sevdiğiniz kişi için hem hareketli hem de duygusal bir doğum günü şarkısı arıyorsanız Pera grubunun Sevgilim İyi ki Doğdun şarkısı bu aramaya son bulmanıza yardımcı oluyor.

Bugün ne güzel bir gün

İyi ki gördüm, iyi ki sevdim seni

Sanki unutmuş gibisin, iyi ki doğdun

Senin doğum günün bugün

Hoş Sohbete Eşlik Etmesi İçin Arkada Çalmalık Sakin Doğum Günü Partisi Şarkıları:

1.Klasikler arasında yerini alan Alphaville’in Forever Young şarkısı, kaç yaşına gelirse gelsin kendini genç hissedenlere geliyor. 

Daima genç, daima genç olmak istiyorum.

Gerçekten sonsuza kadar yaşamak ister miydin?

Solgun yaşlı at gibi yok olmak istemiyorum.


2.Sevdiğiniz kişi ile beraber geçireceğiniz romantik bir doğum günü veya kalabalık bir grupla doğum günü kutlarken sevdiğiniz kişiyi özel hissettirmek istediğiniz an açacağınız şarkı belli; Murat Boz – İyi Ki Doğdun.

İyi ki doğdun canım

İyi ki varsın

Ne desem boş, cümleler aciz

Sen anlarsın


3.Partide duygusallık ön plana çıktığında ve sevginizi duyurmak istiyorsanız Taner Çolak’ın Mutlu Ol Doğum Gününde şarkısını bu amaçla kullanabilirsiniz. Oldukça hoş bir melodiye sahip olan şarkı, akustik hali ile de insanı rahatlatıyor. 

Mutlu ol her gününde

Hayatın her yerinde

Mutlu ol doğum gününde


4.Doğum günü için biraz fazla acıklı kaçabilir ancak Dolly Parton’ın Happy, Happy Birthday Baby şarkısı da sevilen doğum günü şarkıları arasında yer alıyor. 

İyi ki, iyi ki doğmuşsun bebeğim,

Hayır, sana bebeğim diyemem

Tanışalı yıllar oldu

Unutamayacağım bir gündü

Çünkü o gün aşık olduk


5.Tony Christie’nin Happy Birthday Baby şarkısı, doğum günü partilerinde keyiflerine yerine getiren sakin şarkılardan biri.

Doğum günün kutlu olsun bebeğim

Tüm hayallerin gerçekleşebilir

Benim seninle olan hayalimin gerçekleştiği gibi

Dans etmekten yorulduysanız ve pastadan birkaç çatal alarak enerjinizi doldurmak istiyorsanız güzel bir pasta seçimi yapsanız iyi edersiniz! Birbirinden leziz ve hoş görünümlü pasta için Ceviz Ağacı’nın pastalarına buradan göz atabilirsiniz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku