Genel

Birbirinden Şahane 10 Yılbaşı Pastası Modeli

Yeni yılın en güzel yanlarından biri de sevdikleriniz ile birlikte kutlama yapmak! İster sadece yakınlarınızla küçük bir parti ister tüm sevdiklerinizin yer aldığı büyük bir parti verin yılbaşı partinizi unutulmaz kılacak şey yılbaşı pastası. Yılbaşı pastasını yılbaşı pasta modellerinden seçebileceğiniz gibi hazır pasta modelleri arasından seçebilirsiniz veya kendiniz hazırlayabilirsiniz.Okumaya devam ederek satın alabileceğiniz yeni yıl pastası modellerine göz atabilirsiniz.

Büyük Görseller

1.Noel Baba Bacada Yılbaşı Pastası

Partiye eğlence katacak bir pasta arıyorsanız bacada sıkışıp kalmış olan Noel Baba pastası sizin için en doğru tercih olacaktır! Pastayı servis ederken davetlilere Noel Baba’nın bacaklarını kimin yiyeceği konusunda küçük bir yarışma düzenleyerek eğlenceyi arttırabilirsiniz. Ne de olsa en eğlenceli pasta modelleri burada, göz atmaya ne dersiniz?


 

 

 

Büyük Görseller

2.Patik Yılbaşı Pastası

Bu pastanın size anlatacağı çok şey var! Birçok detayı içinde barındıran Patik Yılbaşı Pastası, yılbaşı pasta süsleri ile bezenmiş oldukça sevimli bir pasta. Sevimli kardan adamları, penguen, yılbaşı süsleri, kar ve şekerlemeler… Biz yeni yıla hazırız, siz hazır mısınız?

 


 

 

Büyük Görseller

3.Çam Ağacı Yılbaşı Pastası

Sevimli penguen ve yavrusunun yer aldığı Çam Ağacı Yılbaşı Pastası 2019’un son gecesinde yenmeyi bekliyor! İki sevimli penguenin yer aldığı pastada aynı zamanda sevimli bir kurabiye adam bulunuyor. Bu hem eğlenceli hem de lezzetli pastaya sahip olmak sadece bir tık uzağınızda!

 


 

 

Büyük Görseller

4.Kardan Adam Yılbaşı Pastası

Kardan adam yapmayı sevmeyen var mıdır? Gözlerine zeytin, burnuna havuç, kollar ağaç dallarından ve eski bir atkı ile kardan adam hazır! Kardan adam yaptığınız günlerin özlemini çekiyorsanız bu pasta özleminizi dindirecektir. Haydi, yeni yıla karsız girmeyelim. Ceviz Ağacı’nın Kardan Adam Yılbaşı Pastası ile neşeli bir yılbaşı geçirelim!


 

 

 

Büyük Görseller

5.Noel Baba ve Çam Ağacı Yılbaşı Pastası

Noel Baba’nın en sevimli hali ile bu pastayı yemek için sabırsızlanacağınıza garanti veririz! Sizi ve davetlilerinizi selamlayan Noel Baba, süslü çam ağacı ve üstünü kar kaplayan ev ile yeni yıla hoş bir şekilde girebilirsiniz.

 


 

 

 

Büyük Görseller

6.Tavşan Yılbaşı Pastası

Noel Baba ve sevimli hayvanlar yılbaşı partinize sevimlilik katacak! Özellikle de kafası karın içine gömülü olan sevimli tavşan, davetlilerinizin çok hoşuna gidecek. Pastayı yedikten sonra sevdikleriniz ile hediye alışverişi yapabilirsiniz! Sipariş için geri sayıma hazır mısınız?

 


 

 

 

Büyük Görseller

7.Gökyüzü Yılbaşı Pastası

Noel Baba yıl boyunca uslu duran çocukların listesini hazırladı ve onlara hediyelerini dağıtmak üzere ren geyiği ile yola çıktı! Siz de o uslu çocuklardansanız Gökyüzü Yılbaşı Pastası sizin için en doğru tercih olacaktır!

 


 

 

 

Büyük Görseller

8.Neşeli Kardan Adam Pastası

Neşeli olduğu kadar sevimli bir kardan adamın yer aldığı bir yeni yıl pastası mı arıyorsunuz? Neşeli Kardan Adam Pastası, başındaki rengarenk beresi, güler yüzü ve süpürgesi ile gören herkesi neşelendirecek türden bir pasta!

 


 

 

Büyük Görseller

9.Penguen Yılbaşı Pastası

Sevimli penguen yeni yıla girmeye hazır, peki ya siz hazır mısınız? Yılbaşı şapkası ve süslü çam ağacı ile Penguen Yılbaşı Pastasını yemeye kıyamayacaksınız! 

 

 


 

 

Büyük Görseller

10.Noel Baba Kar Keyfi Yılbaşı Pastası

Karın keyfini yine çocuklar… Pardon Noel Baba çıkarttı! Karlı bir yılbaşı gününden sonra eve geldiğinizde akşam vereceğiniz partiye karda eğlenen Noel Baba’yı da çağırmak isterseniz Noel Baba Kar Keyfi Yılbaşı Pastasını seçmelisiniz. Kardan adam pastanın üzerinde eğlenirken siz de bu kış pastası ile yılbaşı masanızı eğlendirmeye ne dersiniz?

 

 

 

Yılbaşı pastanızı seçtikten ve yılbaşı pasta siparişini verdikten sonra menü telaşına girdiyseniz menü için de önerilerimiz var! Ceviz Ağacı’nın yılbaşı menülerine bakmanızı öneririz. Mezeler, hindi ve kestaneli iç pilav sofranızda yer almayı bekliyor. Yılbaşı menülerine bakmak için tıklayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku