Genel

Yılbaşında Sevdikleriniz İçin Hazırlayabileceğiniz El Yapımı Hediyeler

Yılbaşı yaklaşırken 2019’un yorgunluğunu atıp 2020’nin tatlı heyecanına kapılıyoruz. Haliyle bu heyecanı bizimle paylaşacak olan sevdiklerimiz için de küçük sürprizler hazırlamak oldukça keyifli oluyor. Peki, bu sürprizler neler olabilir? Yılbaşında sevdiklerinizi mutlu etmek için hazırlayabileceğiniz birkaç hediyeyi sizin için derledik.İşte yüzlerde sıcacık bir gülümseme bırakacak birbirinden şahane yılbaşı hediyesi önerileri!

1.Renkli İplerle Süslenmiş Harf

Sevdiğiniz kişilerin adının ilk harfi ile onlara küçük bir sürpriz yapabilirsiniz. Harfi hazırladıktan sonra en sevdiği renklere sahip ipleri ve süslemek için de en beğendiği çiçekleri kullanarak tamamıyla el emeği harika bir hediye hazırlayabilirsiniz. Hediyeyi nereye koyacağı hakkında şimdiden tahmin yürütmeye başlasanız iyi olur.

 

 

 


2.Ceviz Kabuğundaki Kolye

Masanın üstünde neden kurdeleye sarılmış bir ceviz var? Kurdele meraklı bir şekilde çözüldükten sonra tatlı minik bir kolye karşınıza çıkacak! Ceviz kabuğunun içini boyayarak kolyeyi daha da ön plana çıkarabilirsiniz.


3.El Yapımı Kurabiye

Çam ağacı, yıldız ve baston görünümlü şeker kurabiyeler… Yılbaşının sembollerini tüm tatlılıklarıyla taşıyacaklar! Bu kurabiyeler ile tatlı yiyip tatlı konuşalım deyimini de gerçeğe çevireceksiniz. Eğer mutfakta başarılı bir aşçı değilseniz Ceviz Ağacı’nda sizi bekleyen el yapımı muhteşem yılbaşı kurabiyeleri var! Haydi, o Leziz kurabiyelere göz atmak için Ceviz Ağacı mutfağına biraz göz atalım!


4.Her Zevke Uygun Tablo

Bir adet çerçeve, birkaç kalem, favori renklerinde boncuklar ve hayal gücünüz bu hediye için yeterli olacaktır. Hazırladığınız tablo, güzel bir ışıklandırma ile gören insanların ‘Nereden aldın?’ gibi sorularıyla karşılaşacağınız hoş bir hediye!


5.El Yapımı Not Tutacağı

Sevdiklerinize bu hediyeyi verdiğinizde masalarında ona en güzel yeri ayıracaklarına eminiz! Üstelik yapımı da çok kolay. Yapmanız gereken tek şey pürüzsüz bir taş bulmak ve onu hayal gücünüze göre süslemek.Şans, başarı, sevgi ve istediğiniz herhangi bir sembol ile süsleyeceğiniz bu güzel not tutacağı çok anlamlı bir hediye olacaktır.

 

Siz bu güzel hediyelerden birini hazırlamak ile uğraşırken biz de sizin için enfes yılbaşı menüleri hazırladık. O güzel menülere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu güzel yemeklerden sonra geri sayıma hazırız! 10,9,8,7… Mutlu Yıllar!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku