Genel

Bu Yılbaşı Sepetleri Aklınızı Başınızdan Alacak!

Yılbaşı kutlaması için atıştırmalıkları ayrı ayrı satın almak için yeterli vaktiniz yoksa yılbaşı sepetlerini satın almayı tercih edebilirsiniz. Her zevke göre bir yılbaşı sepeti bulunuyor. Bu yazıda size tanıtacağımız ise çikolata sepeti! İster misafirlerinize ikram etmek için isterseniz de bir sevdiğinize hediye etmek için çikolata sepeti satın alabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel yılbaşı sepeti modelleri:

Büyük Görseller

1.Gold Yılbaşı Sepeti

Altın sarısı kutusu ile yeni yıl esintileri taşıyan Gold Yılbaşı Sepeti’nde evinizdekine benzeyen bir çam ağacı çikolata kutusu, günün anlam ve önemini anlatan bir yılbaşı kurabiyesi, leziz Roche çikolata, tadına doyum olmayacak portakallı çubuk çikolata, gecenizi neşelendirecek neşeli kurabiye ve lançop bisküvi bulunuyor.


 

 

 

Büyük Görseller

2.Kurabiyeli Yılbaşı Sepeti

Yılbaşına özel kırmızı kutusu ve fiyonku ile Kurabiyeli Yılbaşı Sepeti’nde bitmesin diye yemeye kıyamayacağınız bademli crispy, gecenin yıldızı yılbaşı kurabiyesi, kadeh yılbaşı çikolatası, sevimli Noel Baba yılbaşı çikolatası, kalem yılbaşı çikolata kutusu, yemekten keyif alacağınız sütlü Roche, şemsiye çikolata ve daha önce neden denemedim diyeceğiniz Speculaas, Amaretti ve Japonias bulunuyor.


 

 

Büyük Görseller

3.Beyaz Desenli Yılbaşı Sepeti

Dışarıdaki karlar gibi bembeyaz bir kutuya sahip olan Beyaz Desenli Yılbaşı Sepeti’nde eski emektarlardan olan tablet çikolata, Japonias, mayhoş bir tada sahip olan frambuazlı kurabiye, tabii ki yılbaşı kurabiyesi, sütlü Roche, neşenizi yerine getirecek kalem yılbaşı çikolata kutusu, süslü bir çam ağacı yılbaşı çikolata kutusu ve portakallı çubuk çikolata bulunuyor.


 

 

 

Büyük Görseller

4.Merry Christmas Yılbaşı Sepeti

Ren geyiklerini andıran yeşil rengi ile Merry Christmas Yılbaşı Sepeti’nde iki adet birbirinden leziz yılbaşı kurabiyesi, yerken kendinizden geçeceğiniz lançop, yüzleri gülümsetecek neşeli kurabiye, sütlü Roche, bademin en güzel hali olan sütlü bademli ve ağzınıza layık bir yılbaşı çikolatası bulunuyor.


 

 

 

Büyük Görseller

5.Kırmızı Kare Kutu Yılbaşı Sepeti

Yılbaşında sevdiklerinize küçük yılbaşı sürprizleri yapmak istiyorsanız Kırmızı Kare Kutu Yılbaşı Sepeti bunun için ideal bir seçim olabilir! Bu yılbaşı sepetinde tablet çikolata, 00:00’da yenmeyi bekleyen bir Noel Baba çikolata, davetliler ile birlikte yemeye doyamayacağınız 24’lü yılbaşı çikolata kutusu, lançop, Pepercocos, Japonias, yılbaşı kurabiyeleri ve deniz ürünleri desenli çikolata bulunuyor.


 

 

Büyük Görseller

6.Yeni Yıla Özel Küçük Yılbaşı Sepeti

Daha küçük bir yılbaşı hediye sepeti arıyorsanız Yeni Yıla Özel Küçük Yılbaşı Sepeti bu ihtiyacını karşılıyor. Yeni Yıla Özel Küçük Yılbaşı Sepeti küçük olmasına rağmen içinde büyük tatlar bulunduruyor: hepsini tek başına yemek isteyeceğiniz 16’lı special çikolata kutusu, deniz ürünleri çikolata, Speculaas ve Japonias.


 

 

 

Büyük Görseller

7.Hasır Küçük Boy Yılbaşı Sepeti

Tasarımı ile oldukça şık bir görünüme sahip olan Hasır Küçük Boy Yılbaşı Sepeti’nde tadı ile sizi gülümsetmeyi sağlayacak yılbaşı çikolata kutusu, iki adet tablet çikolata, dans ederken biten enerjinizi yeniden kazanmanızı sağlayacak neşeli kurabiye, portakallı çubuk çikolata, gecenin aranan ismi Noel Baba çikolata ve yılbaşı kurabiyesi bulunur.


 

 

 

Büyük Görseller

8.Çalı Büyük Boy Yılbaşı Sepeti

Tam anlamıyla misafirlere ikram etmek üzere hazırlanmış olan Çalı Büyük Boy Yılbaşı Sepeti ile yılbaşı pikniğine çıkmaya hazırlanın! Sepette misafirlerinize ikram edebileceğiniz leziz sargılı kare ve dikdörtgen çikolata, tadı nedeniyle gerçek elmas kadar değer görecek elmas çikolata, badiş bisküvi, kuruyemişi ayrıca yemek isteyenlerin bile ilgisini çekecek kuruyemişli çikolata, Japonias, mini Acıbadem, Pepercocos ve bir kurşun gibi lezzetiyle sizi vuracak kurşun çikolata bulunuyor.


 

 

Büyük Görseller

9.Konsept Yılbaşı Sepeti

Yılbaşında evinizi süslediyseniz ve tamamen konsepte uygun bir şekilde partinizi vermek istiyorsanız Konsept Yılbaşı Sepeti’ni seçmek için birçok nedeniniz bulunuyor demektir. Bu güzel sepetin içindeki her şey yılbaşı temasına özel olarak hazırlandı: Leziz fanus yılbaşı çikolatası, yılbaşı kurabiyeleri, kadeh yılbaşı çikolatası, silindir yılbaşı kutu çikolata, davetlilere özel hediyelik yılbaşı kutu çikolata ve yılbaşı çikolata kutusu… Afiyet olsun!


 

 

Büyük Görseller

10.Special Yılbaşı Sepeti

Listenin sonuna kadar hala tercih yapamadıysanız listenin yıldızı ile tanışmaya hazırlanın: Special Yılbaşı Sepeti! Beni sadece çikolata sepeti kesmez diyorsanız Special Yılbaşı Sepeti’nde leziz çikolataların yanı sıra draje, kahve, yaban mersini, kuru incir, kayısı, fındık, ceviz ve badem bulunuyor. Yiyeceklerin yanı sıra sepetin size birkaç hediyesi de var!

 

 

 

 

Yeni yıla tatlı bir giriş yapacağınız birbirinden lezzetli yılbaşı sepetlerini sizinle paylaştık. Eğer daha fazla seçeneğe göz atmak isterseniz, Ceviz Ağacı Yılbaşı Sepetleri kategorimize de göz atabilirsiniz. Sevdikleriniz ile nice mutlu yıllara!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sevebileceğiniz yazılar

Daha fazla Oku